ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ψήφο στην πατραϊκή Λουκουμοποιΐα ΚΟΥΛΟΥ

ΑΝΩ: Άποψη από το εσωτερικό της περίφημης πατραϊκής λουκουμοποιΐας Κούλου. ΚΑΤΩ: Ο αείμνηστος Λεωνίδας Κούλος, γιος του πρώτου λουκουμοποιού, Βασίλη Κούλου.  «Εφυγε» στις 21-11-2014, απο τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών. Υπήρξε εκ των συνεχιστών  της μεγάλης πατραϊκής λουκουμοποιΐας. Ο Λεωνίδας Κούλος, γιος του πρώτου λουκουμοποιού, Βασίλη Κούλου, ανέλαβε την επιχείρηση στη δεκαετία του 60. Σήμερα συνεχίζουν οι απόγονοι. 



Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών παροτρύνει τα μέλη του και τους Πατρινούς καταναλωτές

Λεωνίδας Κούλος.
Με τον τίτλο «Ψηφίζω πατρινά…» ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών παροτρύνει τα μέλη του και τους Πατρινούς καταναλωτές να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό αεροπορικής εταιρείας, που προωθεί τα πατραϊκά λουκούμια στη διεθνή αγορά στο πλαίσιο καμπάνιας για τις «Γεύσεις από Ελλάδα».  
Και προτείνει ψήφο στην πατραϊκή επιχείρηση παραγωγής λουκουμιών ΚΟΥΛΟΣ που δραστηριοποιείται από το 1947 και αποτελεί μια σύγχρονη βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων με παρουσία σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού.
Στην ανακοίνωσή του ο Ε&ΕΣΠ αναφέρει:
 «Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Φίλοι Καταναλωτές ,
Λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό της AEGEAN AIRLINES  "ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ"  και δώστε την ευκαιρία στα Πατρινά Λουκούμια ΚΟΥΛΟΥ, ψηφίζοντάς τα,  να συνοδεύουν όλες τις πτήσεις του δικτύου εσωτερικού της Olympic Air αλλά και εξωτερικού της AΕGEAN.  Η ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμού είναι διαθέσιμη στο site της AEGEAN AIRLINES  https://el.aegeanair.com/organoste/prosfores-diagonismoi/ ενώ οι σχετικοί σύνδεσμοί (link) έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών στο facebook, στο οικείο site (www.eesp.gr) και στο site του Οpen Mall (www.patraopenmall.gr) .
Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό δίνουμε την ευκαιρία σε μία τοπική επιχείρηση να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο, ενισχύοντας την τοπική οικονομία. Παράλληλα με τη συμμετοχή σας μπαίνετε στην κλήρωση και 3 τυχεροί θα κερδίσουν από δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τους προορισμούς του δικτύου της ΑEGEAN και της Olympic Air.
Η πατρινή επιχείρηση ΚΟΥΛΟΣ που δραστηριοποιείται από το 1947 και αποτελεί μια σύγχρονη βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων με παρουσία σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, αποτελεί χορηγό του ΕΕΣΠ με παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις.
Εκ του Συλλόγου»
Για συμμετοχή στον διαγωνισμό:
κλικ εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: