ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Το... παιδί μίλησε - Βρούτσης για μείωση ανεργίας



Αλλά την απέδωσε στον τουρισμό!

Προ ημερών ο ΓΓ του Υπ. Εργασίας Α.  Νεφελούδης σχολιάζοντας από το fb του την πτώση της ανεργίας που κατέγραφαν οι υπηρεσίες αναρωτιόταν «που είναι εκείνος ο Βρούτσης, ο τροχονόμος της ανεργίας», όπως τον αποκάλεσε.


Εκτοτε επικρατούσε σιγή ιχθύος από τον πρ. Υπ. Εργασίας του Σαμαρά, μέχρι, που σήμερα βγήκε στο Ραδιόφωνο για να κάνει κι αυτός κάτι, μην τυχόν και τον περάσουν για τεμπέλη, που δεν βάζει πλάτη στον αγώνα του Κυριάκου! 

Και πήρε την απάντηση από την αν. Υπ.Εργασίας:

Την αύξηση της απασχόλησης, αλλά και τη μείωση στα ποσοστά της ανεργίας, σχολίασε, μέσω twitter, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την Καταπολέμηση της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Η κ. Αντωνοπούλου έγραψε στο προσωπικό λογαριασμό της στο twitter: 

«Ο κ. Βρούτσης παραδέχθηκε στο ραδιόφωνο αύξηση της απασχόλησης, αλλά την απέδωσε στον τουρισμό. Και; Δεν μετράει; Να συμφωνήσουμε, επίσης ότι, τα τελευταία δύο χρόνια, η ανεργία μειώθηκε κατά 3,2%, από 25,7% το 2015, σε 22,5%, σήμερα».

«Δεν πανηγυρίζουμε, καταγράφουμε, για να μην κινδυνολογούμε» διευκρινίζει η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: