ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Σπίρτζης: Μην τρομοκρατείτε τον κόσμο στη Λέσβο

Φωτογραφία αρχείου.

«Ειδήμονες» ζημιώνουν περαιτέρω ανεπανόρθωτα την οικονομία των νησιών εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου, για λίγα λεπτά δημοσιότητας!



Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με αφορμή «ατεκμηρίωτες, αβάσιμες και ανακριβείς δημόσιες δηλώσεις και εκτιμήσεις» ατόμων που επικαλούνται την επιστημονική τους ιδιότητα, σε σχέση με τον σεισμό που έπληξε τη Λέσβο, καλεί τους πάντες να αρθούν στο ύψος της ευθύνης που απαιτούν οι περιστάσεις.

«Να σεβαστούν επιτέλους τον πόνο και την καθημερινή αγωνία των ανθρώπων, ιδιαίτερα της Λέσβου και να σταματήσουν να τους δημιουργούν αδικαιολόγητο πανικό και αναστάτωση» αναφέρει το υπουργείο σε σχετική του ανακοίνωση.

Για το λόγο αυτό ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης απέστειλε προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επιστολή, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται τα παρακάτω:

«Δυστυχώς, εν μέσω της κρισιμότητας της κατάστασης αυτής, άτομα επικαλούμενοι την επιστημονική τους ιδιότητα, προβαίνουν  δημοσίως σε ατεκμηρίωτες, αβάσιμες και ανακριβείς δηλώσεις και εκτιμήσεις, που παρεμποδίζουν σοβαρά το ανωτέρω έργο της και δημιουργούν αδικαιολόγητο πανικό και αναστάτωση στους κατοίκους, πλήττοντας το δημόσιο συμφέρον και ζημιώνοντας περαιτέρω ανεπανόρθωτα την οικονομία των νησιών εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου.

Μετά ταύτα, σας γνωρίζουμε όλα τα ανωτέρω και παρακαλούμε να προβείτε στα εκ νόμου προβλεπόμενα, προκειμένου η Πολιτεία ανεμπόδιστα να επιτελέσει το έργο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: