ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Προτιμά «τα βουνά και τα λαγκάδια» ο Χρ. Πατούχας!


 «Ο Υπουργός, δεν θέλει την Νότια Χάραξη, γιατί δεν την θέλουν τα συμφέροντα των κατασκευαστικών ομίλων» υποστηρίζει ο Χρ. Πατούχας!


Σε ανακοίνωσή του μιλά για «προμελετημένο έγκλημα» καθώς δεν επιλέγεται η νότια χάραξη της γραμμής του τρένου


«Θέλουν τον Μετωπικό Σταθμό διοδίων στα Καμίνια, για να εισπράττουν διόδια από όλη την τοπική κίνηση μεταξύ Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας. Και η Κυβέρνηση δεν βγάζει άχνα! Πειθαρχεί με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο» αναφέρει ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Πατρέων του Χρ. Πατούχα, με αφορμή την επιλογή του Υπουργείου για διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής από την υφιστάμενη ήδη. 

Παράλληλα αγνοεί τις μελέτες που αναφέρουν ότι θα έκαναν ασύμφορη την κατασκευή σε περίπτωση που η κυβέρνηση... έστελνε την γραμμή «στα βουνά και στα λαγκάδια για να μην γίνει ποτέ», όπως εύστοχα παρατήρησε ο επικεφαλής της παράταξης Αγωνιζόμενοι Πολίτες, Ανδρ. Παναγιωτόπουλος, κάτι που αποτυπώθηκε στην κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε πρόσφατα με την ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη!

Στην ανακοίνωσή του με τίτλο: «ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΝΟΤΙΑ ΧΑΡΑΞΗ. Ή ΕΝΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ» ο επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας αναφέρει τα παρακάτω:

«Με την εξαγγελία δημοπράτησης της τελευταίας εργολαβίας του Αυτοκινητοδρόμου Πατρών Πύργου, για το τμήμα Πάτρα Κάτω Αχαΐα, επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας για μία επιπλέον εξαπάτηση της κοινωνίας από τον Υπουργό κ. Σπίρτζη και την Κυβέρνηση του κ Τσίπρα.

Ο κ. Σπίρτζης, είχε υποσχεθεί ότι από τον παρελθόντα Σεπτέμβριο του 2016, θα είχε ολοκληρώσει προμελέτη με συγκριτικά στοιχεία κόστους για την Νότια Χάραξη. Σημειώνουμε για την ιστορία, ότι καμιά βιασύνη δεν υπήρχε, γιατί ούτως ή άλλως καμιά εργολαβία δεν έχει ξεκινήσει και ούτε πρόκειται κάτι τέτοιο άμεσα να συμβεί

Τώρα γνωρίζουν όλοι την αλήθεια. Αυτήν που η παράταξη μας εδώ και χρόνια καταγγέλλει:

 Ο Υπουργός, δεν θέλει την Νότια Χάραξη, γιατί δεν την θέλουν τα συμφέροντα των κατασκευαστικών ομίλων. Θέλουν τον Μετωπικό Σταθμό διοδίων στα Καμίνια, για να εισπράττουν διόδια από όλη την τοπική κίνηση μεταξύ Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας. Και η Κυβέρνηση δεν βγάζει άχνα! Πειθαρχεί με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. 

Δεν την θέλει γιατί δεν την θέλει ο ΟΣΕ. Προτιμούν Κυβέρνηση και ΟΣΕ να διαμελίσουν μια πανέμορφη παραλιακή οικιστική ζώνη, γεμίζοντας την με υπερυψωμένα τοιχία.

Αλήθεια, θα τοποθετηθούν οι Δημοτικές και Περιφερειακές παρατάξεις, θα αντιδράσουν οι Βουλευτές, οι τοπικές Δημοτικές Αρχές;

Σε λίγο το λάθος δεν θα διορθώνεται! Και θα αφορά τους επόμενους δύο αιώνες!

Για την Ανυπότακτη Πολιτεία
Χρήστος Πατούχας, Δημοτικός Σύμβουλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: