ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Γ. Σταθάκης: Ενίσχυση της ΤΑ στο δομημένο χώρο

Συνάντηση με τους Περιφερειάρχες, παρών ο Απ. Κατσιφάρας

Τις μεταρρυθμίσεις που προβλέπει το νομοσχέδιο για τον έλεγχο και την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος, τις νέες αρμοδιότητες και τους πόρους που αυτό μεταβιβάζει από την κεντρική Διοίκηση στις αιρετές περιφερειακές αρχές, παρουσίασε ο υπουργός ΠΕΝ, Γ. Σταθάκης, ύστερα από συνάντηση με τους αυτοδιοικητικούς άρχοντες των Περιφερειών Ελλάδας.



Ήτοι με τον πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Αγοραστό, τους περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, Ανατολικής Μακεδονίας, Χρήστο Μέτιο και τον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρο Φιλίππου.

Όπως είπε ο κ. Σταθάκης, το νομοσχέδιο για την οργανωμένη δόμηση, την πολεοδομική αδειοδότηση, τα αυθαίρετα, καθώς και άλλες ρυθμίσεις που αφορούν τον πολεοδομικό σχεδιασμό και τους μελλοντικούς ελέγχους, «είναι έτοιμο και πρόκειται να προωθηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα στη Βουλή».

«Πρόθεσή μας είναι όσο το δυνατόν να υπάρξει μεγαλύτερη αποκέντρωση των αρμοδιοτήτων στην τοπική αυτοδιοίκηση στον πρώτο και δεύτερο βαθμό», δήλωσε ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: