ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Χρ. Σπίρτζης: Με τα λεφτά του λαού κάνατε πλάκαΗ Πατρών-Πύργου μπήκε στο στόχαστρο του βουλευτή ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία Γ. Κουτσούκου!

 
Η Πατρών-Πύργου μπήκε στο στόχαστρο του βουλευτή ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία Γ. Κουτσούκου. Και σήμερα μετά από κατάθεση ερώτησης για την οδό αυτή, πήρε την απάντηση πληρωμένη από τον Χρ. Σπίρτζη. «Με τα λεφτά του ελληνικού λαού εσείς κάνατε πλάκα τόσα χρόνια» είπε στον βουλευτή, που έχει από την αρχή δημοπράτησης του εργου που μιλά για κατάτμηση και βόλεμα, κατί που ήξερε από τα χρόνια που ήταν κυβερνητικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν έχετε το δικαίωμα να λασπώνετε συνειδήσεις και πρόσωπα! Φτάνει πια!» δήλωσε σε υψηλούς τόνους ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και κατέθεσε προς ενημέρωση της Βουλής τα πορίσματα των επιθεωρητών δημοσίων έργων που αποφαίνονται ότι δεν υπήρξε κατάτμηση στο έργο Πάτρα-Πύργος. 

Ο υπουργός Υποδομών είχε κληθεί να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Κουτσούκου, ο οποίος διατύπωσε υπαινιγμούς ότι επί θητείας του κ. Σπίρτζη έγινε κατάτμηση του έργου για το πάρει συγκεκριμένη εταιρεία.

«Ευθύνη για το πού βρίσκεται σήμερα το έργο Πάτρα-Πύργος, έχουν αυτοί που έβγαλαν το έργο από την ενιαία εργολαβία της Ολυμπίας Οδού, χωρίς μελέτες, χωρίς σχέδιο και χωρίς χρηματοδότηση» είπε ο Χρήστος Σπίρτζης και ενημέρωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι 6 από τις 8 δημοπρατήσεις και μέσα στον Ιούνιο θα γίνουν και οι άλλες δύο. Ταυτόχρονα υπάρχει και συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς κρίσιμο στοιχείο είναι η μελέτη κόστους - οφέλους και ήδη έχουν εξεταστεί πολλά σενάρια για τη βιωσιμότητα του έργου με τις εκπτώσεις που επετεύχθησαν.

Απαντώντας στις αιχμές του βουλευτή για ευνοϊκή μεταχείριση του ομίλου Καλογρίτσα, ο κ. Σπίρτζης απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους: «δεν είναι οι κουμπάροι του 0% έκπτωση που δίνατε τα έργα με τα λεφτά του ελληνικού λαού. Καταλάβατε; Είναι με 53% έκπτωση. Με 55%. Με 57%. Με τα λεφτά του ελληνικού λαού εσείς κάνατε πλάκα τόσα χρόνια».
Δημοσίευση σχολίου