ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Απάντηση Ν. Βούτση στη χυδαιότητα Μπαρμπαρούση


Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής


«Η αποδοκιμασία πρέπει να είναι πλήρης από πλευράς της Βουλής», επεσήμανε ο Πρόεδρος της Βουλής!

Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση στη χυδαία επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου για την προ πενταετίας επίθεση που δέχθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Νομίζω πως δεν είναι δυνατόν να κλείσει αυτός ο κύκλος της ομιλίας του κ. Μπαρμπαρούση χωρίς μία σαφή αποδοκιμασία από τη Βουλή του εγκωμιασμού της βίαιης ενέργειας, η οποία μετονομάστηκε σε ότι δρόσισε το πρόσωπο της μετέπειτα περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου σε εθνική ακρόαση και οπτική από τον ΑΝΤ1», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης.

«Αν πέρασαν αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει η ελάχιστη ντροπή για την αρχή βίαιων εκρήξεων, που έγιναν επί 3 χρόνια αρχής γενομένης από τα χαστούκια και από το δρόσισμα είναι το ελάχιστο που πρέπει κανείς να πει», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

«Η αποδοκιμασία πρέπει να είναι πλήρης από πλευράς της Βουλής», επεσήμανε ο κ. Βούτσης.«Η σημερινή χυδαία αναφορά, από το βήμα της Βουλής, του υπόδικου βουλευτή της ΧΑ, Κ.Μπαρμπαρούση, στην επίθεση του Η. Κασιδιάρη εναντίον της Ρένας Δούρου, υπενθυμίζει σε όλους το βάρβαρο και αποκρουστικό πρόσωπο του νεοναζιστικού μορφώματος» τονίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η καταδίκη τέτοιων φασιστικών συμπεριφορών αποτελεί καθήκον για κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Χυδαιότητα στη Δημοκρατία από το Ναζί που τον ανέχεταιΔημοσίευση σχολίου