ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Υπηρεσίες της Περιφέρειας μεταφέρθηκαν στη Γερμανού


Φωτογραφία αρχείου.


Σε νέα γραφεία η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Σε νέα γραφεία στην οδό Γερμανού 98 (κοντά στην Λόντου), στην άνω πόλη της Πάτρας, μεταφέρεται η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Λόγω της μετακόμισης των Υπηρεσιών (από το κτίριο της οδού Κανάρη 44), η οποία θα ξεκινήσει από αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου, οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από την ερχόμενη Παρασκευή 9 Ιουνίου, από τα νέα γραφεία.
Πρόκειται για τις εξής Υπηρεσίες: Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή.
Για το λόγο αυτό, για έκτακτες περιπτώσεις θα μπορείτε να απευθύνεστε, από αύριο μέχρι και τις 9 Ιουνίου, στα τηλέφωνα 2613-613334 και 2613-613336.
Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα η μεταφορά των υπηρεσιών, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ζητά την κατανόηση των συμπολιτών μας για τυχόν αναστάτωση.
Δημοσίευση σχολίου