ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Και επίσημα πλέον το ΕΚΠ παράρτημα του ΠΑΣΟΚ

«Σημασια εχει να προσπαθουμε να λυσουμε τα προβληματα που υπαρχουν . Γι' αυτο χρειαζεται η προσπαθεια ολων, ειδικα τουτες τις δυσκολες εποχες. Οχι απλα, δημιουργια εντυπωσεων για το θεαθηναι...» σχολιάζει η Ντίνα Πεταλά.


Σχόλιο της Ντίνας Πεταλά για την σύναξη του βουλευτή Θεόδ. Παπαθεοδώρου με εργαζόμενους της Frigoglass, εντός του ΕΚ Πάτρας, παρουσία της Προέδρου που ωστόσο είχε χαρακτηρίσει ΣΥΡΙΖΑϊκή την παρουσία Ειδ. Γραμμ. του ΣΕΠΕ στην Επιθεώρηση Πάτρας!

«Και επισημα πλεον το Εργατικο Κεντρο Πατρας μετατραπηκε σε παραρτημα του ΠΑΣΟΚ. Προετοιμαζει την  επομενη προεκλογικη εκστρατεια του κ. Θεοδωρου Παπαθεοδωρου;
Κατα τα αλλα η κυρια Προεδρος χαρακτηρισε, δημοσια, "Συριζαϊκή φιέστα" την συναντηση που εγινε στο ΣΕΠΕ Πατρας κατοπιν αιτηματος τριων Σωματειων  της πολης μας  για καταπατηση της Εργατικης Νομοθεσιας απο εργοδοτες. 

Συναντηση την οποια συγκαλεσε και  οργανωσε ο Ειδικος Γραμματεας του ΣΕΠΕ κ. Νασος Ηλιοπουλος, ο οποιος ηρθε στη Πατρα με το ΚΤΕΛ!!!».

Τα παραπάνω σχολιάζει η συνδικαλίστρια Ντίνα Πεταλά, με αφορμή την σύναξη του ΕΚΠατρών, προς ενίσχυση του... ίματς του βουλευτή ΠΑΣΟΚ  Θεοδωρου Παπαθεοδωρου!

Και η Ντίνα Πεταλά συνεχίζει:

«Επι του θεματος τωρα. Με τα δυο παραπανω Σωματεια, οπως και με αλλα, ζητησε και συναντηθηκε στη Πατρα την 30 Μαΐου, ο Γενικος Γραμματεας του Υπουργειου Εργασιας Ανδρεας Νεφελουδης, ο οποιος ηταν ενημερος για τα προβληματα τους. Μαλιστα για το προβλημα της Frigoclass εγινε ηδη τριμερης συναντηση στο Υπουργεια Εργασιας την Τεταρτη 7 Απριλιου, ενω ερωτηση επικαιρη για το θεμα κατεθεσε ο βουλευτης Αχαιας κ.Καραθανασοπουλος.

Χωρις τυμπανοκρουσιες και φωτογραφιες για απλη δημοσιοτητα!

Σημασια εχει να προσπαθουμε να λυσουμε τα προβληματα που υπαρχουν . Γι' αυτο χρειαζεται η προσπαθεια ολων, ειδικα τουτες τις δυσκολες εποχες. Οχι απλα, δημιουργια εντυπωσεων για το θεαθηναι...».

Και δήλωση Παπαθεοδώρου - Αναζητείται της Προέδρου

Όπως έγινε γνωστό ο βουλευτής Αχαϊας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου συναντήθηκε το π. Σάββατο  στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας με την Πρόεδρό του κ. Σταυρούλα Παναγοπούλου - Νικολάου και τον έφορο κ. Αποστόλη Παπανδρέου και διαδοχικά με αντιπροσωπείες των εργαζομένων της FRIGOGLASS καθώς και των εργαζομένων από το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρειο Πατρών. Προφανώς με την ιδιότητα του βουλευτή ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο ενώ είχαμε δήλωση Παπαθεοδωρου επί τους θέματος, σιγή ασυρμάτου επικρατησε από την πλυρά της προέδρου του ΕΚ Πατρων.

«Η παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και για τις δύο αυτές ομάδες εργαζομένων είναι κρίσιμη και καθοριστική και η συνεργασία μου με την Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας στοχεύει στην ανάδειξη των εν λόγω προβλημάτων και στην εξεύρεση βιώσιμων λύσεων" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Παπαθεοδώρου.

"Στη σημερινή συγκυρία δεν μπορεί να είναι αποδεκτή η μετατροπή του εργατικού καθεστώτος των εργαζομένων στη FRIGOGLASS, η οποία παραβιάζει τα δικαιώματά τους και τους εξωθεί στην ανεργία. Γι’ αυτό το θέμα δεσμεύτηκα να παρέμβω στο Αρμόδιο Υπουργείο και να κληθεί η Υπουργός Εργασίας στη Βουλή και να πάρει θέση».

Μέχρις εδώ κατανοητά τα όσα είπε ο κ. Παπαθεοδώρου, αλλά η συμμετοχή της κας Προέδρου του ΕΚΠ σε αυτή τη σύναξη που κολλάει; Η ίδια είχε τόση ευαισθησία, μέχρι που διαμαρτυρήθηκε ακόμη και για τον Ειδ. Γραμμ. του ΣΕΠΕ,  γιατί συνάντησε διοίκηση σωματείου μέσα στην Επιθεώρηση Εργασίας, ενώ η ίδια  δέχθηκε, εάν δεν προετοίμασε κιόλας συνάντηση βουλευτή εντός του ΕΚΠ; Μετέτρεψε το ΕΚΠ σε βουλευτικό γραφείο; Ή μήπως όπως λένε οι πληροφορίες πασχίζει για το ίματς κολλητού της προκειμένου για την ανάρρισή του στα ύπατα συνδικαλιστικά αξιώματα;

Αλληλογροθοκοπούμενος Παπαθεοδώρου για το Κωνσταντοπούλειο

Για  το θέμα του Κωνσταντοπούλειου Ευγηρειου Πατρών, ο κ. Παπαθεοδώρου δήλωσε, ως νέος Πελετίδης,  «αναμένουμε την απάντηση του Αρμόδιου Υπουργού στην υπ. αριθμ. πρωτ. 6008/31-5-17 ερώτησή μας, ώστε να εξευρεθεί λύση,  για την αναγκαία κρατική επιχορήγηση».

Και με αλληλογρονθοκοπούμενες οι απόψεις του, τονίζει: 

«Είναι απαράδεκτη η χωρίς διαβούλευση μείωση κατά 25% των μισθών των εργαζομένων σε βάθος τριετίας.Το ΔΣ δεν μπορεί να μετακυλίσει στους εργαζόμενους τις δικές του ευθύνες διαχείρισης. Χρειάζεται άμεση αξιοποίηση της περιουσίας του Ιδρύματος, προστασίας του σκοπού του, αλλά και προστασίας του προσωπικού».

Ας αποφασίσει. Να αναλάβει τις ευθύνες του το ΔΣ του Ισρύματος ή να φορτώσει τις ευθύνες του στο Δημόσιο. Δηλαδή στον κρατικό κουμπαρά. Δηλαδή στους φορολογούμενους πολίτες; 

Φωτογραφικό τεκμήριο από την κομματική συνεύρεση σταγραφεία του ΕΚ Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: