ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΔΣ εργαζομένων στην Αχαΐκή: Συνάντηση με Πελετίδη





Βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση επί δύο εβδομάδες


Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συναντήθηκε χθες, με τον Πρόεδρο, και τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, Άρη Σταφυλά και Νίκο Γιαλέρνιο, αντίστοιχα.

Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι των 30 εργαζομένων, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο, για την απόφαση της εταιρίας που έχει αναλάβει την εκκαθάριση της Τράπεζας, να απολύσει τουλάχιστον 20 από τους 30 εργαζόμενους, μέχρι τις 31/12/2017.

Τον ενημέρωσαν επίσης, ότι τις δύο τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση, διεκδικώντας την αναστολή της απόφασης για απολύσεις και την απορρόφηση όλων των εργαζομένων της Αχαϊκής, από τις υπόλοιπες συστημικές τράπεζες.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει το αίτημά τους, για την συνέχιση της  απασχόλησής τους, με τα ίδια μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, διεκδικώντας: Καμία απόλυση. Συνέχιση της εργασίας για όλους τους εργαζόμενους της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: