ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Στις κάλπες Κυριακή και Δευτέρα οι Εμποροϋπάλληλοι


Η σημερινή πρόεδρος Γιώτα Παναγοπούλου.

Στις κάλπες για εκλογή 9μελούς ΔΣ, ανάδειξη αντιπροσώπων ΕΚΠ και Ομοσπονδίας, καθώς και Εξελεγκτικής Επιτροπής, προσέρχονται περίπου χίλιοι εργαζόμενοι του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, την Κυριακή το απόγευμα από τις 5μμ έως τις 9 μμ και την ερχ. Δευτέρα το μεσημέρι ώρα 12 έως τις 8 μμ.


Κατέρχονται δύο ψηφοδέλτια παρατάξεων καθώς και ένα μεμονωμένου υποψηφίου.  Ήτοι, το ήδη πλειοψηφόν της σημερινής προέδρου Γιώτας Παναγοπούλου  (Ανεξάρτητη Κίνηση Εμποροϋπαλλήλων) και αυτό της αντιπολίτευσης, που πριμοδοτείται ανοικτά από τον Δημ. Καραγεωργόπουλο του ΠΑΣΟΚ, του Σάββα Τζάκη (Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι). Το τρίτο ψηφοδέλτιο είναι του μεμονωμένου Αλ. Μαχαίρα (Ταξική Πορεία).

Σημειώνεται ότι στις εκλογές του 2014, χάρις στην αγωνιστικότητά της το ψηφοδέλτιο της Γιώτας Παναγοπούλου είχε εκλέξει 7 μέλη και αυτό του Σάββα Τζάκη 2 μέλη. Η εγγεγραμμένη δύναμη του σωματείου αποτελείται από 990 υπαλλήλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: