ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Μολότωφ ακροδεξιών σε σπίτια τσιγγάνων στο Μενίδι

 
Τεταμένη ατμόσφαιρα επικράτησε γύρω απ' τον σιδηροδρομικό σταθμό Μενιδίου, καθώς ομάδα νεαρών έριξε  βόμβες μολότοφ και πέτρες σε δυνάμεις των ΜΑΤ, τα οποία απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και κροτίδων.


Η σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του σταθμού Αχαρνών παραμένει αποκλεισμένη. Νωρίτερα, η πορεία ξεκίνησε από το κέντρο του Μενιδίου με κατεύθυνση τον τοπικό σταθμό του προαστιακού.

Σημειώνεται ότι με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου μαθητή οι διαδηλωτές είχαν προγραμματίσει συμβολικό αποκλεισμό του σταθμού.

Την Τρίτη το απόγευμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στο μεταξύ ακραίοι, που κατά πληροφορίες προέρχονται από την ακροδεξιά, έριξαν μολότωφ σε σπίτια τσιγγάνων προκαλώντας πυρκαγιές και ανυπολόγιστες φθορές. Τσιγγάνοι που εβλάφθησαν απειλούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: