ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Αργία για το δήμαρχο Νικολάου και επτά συμβούλουςΤο διοικητικό μέτρο της αργίας για ένα μήνα επέβαλλε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, στον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου και σε επτά Δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η επιβολή του διοικητικού μέτρου της αργίας, αφορά σε παλαιότερη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Αχαΐας για τα λατομεία περιοχή του Αράξου.

Η ημερομηνία έναρξης ισχύς της απόφασης του Πειαρχικού Οργάνου, ορίζεται η 10η Ιουλίου, ωστόσο ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και οι επτά σύμβουλοι έχουν το δικαίωμα μέχρι τότε της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στην περίπτωση που η γνωμοδότηση του ΣτΕ είναι θετική για τον κ. Νικολάου, τότε αίρεται η επιβολή της ποινής του διοικητικού μέτρου της αργίας.
Δημοσίευση σχολίου