ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Δήμος Πατρέων: Άρτος και θέαμα για την τρίτη ηλικία. Άβε... Καίσαρ


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από το... θέαμα του Δήμου Πατρέων προ του αρχιτεκτονικού έργου του Τσίλερ στην κεντρική πλατεία της πόλης, την πλ. Γεωργίου, γνωστή πανελληνίως από τις μεγάλες πολιτικές συγκεντρώσεις, σε προεκλογικές περιόδους. Ο Δήμαρχος Πελετίδης παρέθεσε... άρτο (γεύμα) στον παραλιακό χώρο την Πλαζ Πατρών και υποσχέθηκε περισσότερα για το μέλλον. Άβε... Καίσαρ!


Ολοκληρώθηκε στην Πάτρα το τριήμερο Φεστιβάλ Χορού για ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Κοινωνικός Οργανισμός και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Στο Φεστιβάλ, που είχε θέμα, «Χορεύουμε και διεκδικούμε τη ζωή», συμμετείχαν 300 μέλη των ΚΑΠΗ από διάφορες περιοχές της χώρας, όπως Αγρίνιο, Δράμα, Θήβα, Καισαριανή, Καστοριά, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, το Δήμο Σικυωνίων (Κορινθία) και φυσικά από την Πάτρα.

Οι αποστολές των ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να επιδοθούν σε χορευτικές παραστάσεις που έδωσαν στο θεατράκι της Μαρίνας, στην πλατεία Γεωργίου, αλλά και στην Πλαζ, παρουσιάζοντας τις παραδόσεις των περιοχών τους. Παράλληλα ξεναγήθηκαν στην πόλη όπου και επισκέφθηκαν τον Ι. Ν. Αγίου Ανδρέα, το Αρχαιολογικό Μουσείο και την Achaia Claus.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από τη διοργάνωση και τη φιλοξενία, ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας που τους έδωσε την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο τριήμερο, που τόσο είχαν ανάγκη, ξεφεύγοντας από τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία εντείνονται εξαιτίας – όπως είπαν – των πενιχρών συντάξεων που λαμβάνουν και τους δυσκολεύουν τη ζωή.

Την προ τελευταία βραδιά παραμονής τους, οι αποστολές των ΚΑΠΗ χόρεψαν στον πανέμορφο χώρο της Πλαζ και καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος του κόσμου που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Στο χώρο της Πλαζ η Δημοτική Αρχή παρέθεσε δείπνο, όπου ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης, καλωσόρισε τα άτομα της τρίτης ηλικίας στην Πάτρα και υποσχέθηκε αντίστοιχες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Στο τέλος της βραδιάς ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, απένειμε αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: