ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Από μηνύτρια δραπέτις η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα

Αλαλούμ στη δίκη Βαξεβάνη – Οι συνήγοροι της συζύγου Στουρνάρα μπήκαν μπροστά από τους αστυνομικούς για να μην τη συλλάβουν Μια φίλη της κ. Νικολοπούλου ηχογραφούσε παράνομα τη δίκη με το κινητό της μηνύτριας
Η σημερινή δίκη του δημοσιογράφου Βαξεβάνη, που αφορούσε δημοσιεύματα του περιοδικού Hot Doc στις 26 Μαΐου 2015, σχετικά με έργο που είχε αναλάβει η εταιρία της μηνύτριας συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα για λογαριασμό του ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, μετέτρεψε την μηνύτρια σε φυγόδικη, καθώς το δικαστήριο την εγκάλεσε για μαγνητοφώνηση της διαδικασίας χωρίς να έχει λάβει σχετική άδεια, αλλά αυτή, εγκαταλείποντας την συγκατηγορούμενη φίλη της, απέδρασε από την δικαστική αίθουσα!


Επικράτησε πανζουρλισμός στο δικαστήριο όταν το ΣΤ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο διέταξε την προσαγωγή των δύο γυναικών στον εισαγγελέα. Οι συνήγοροι της κ. Νικολοπούλου φώναζαν έξαλλοι στους αστυνομικούς που την είχαν κυκλώσει, ότι δεν τηρείται η νόμιμη διαδικασία και ζητούσαν να τους αναγνώσουν την σχετική έκθεση του δικαστηρίου. 

Οι αστυνομικοί, εν μέσω εντάσεων μεταξύ των συνηγόρων της συζύγου του κ. Στουρνάρα και των συνηγόρων του κ. Βαξεβάνη που τους φώναζαν ότι ενοχλούν τους αστυνομικούς, ανέγνωσαν το έγγραφο που ζητούσε την προσαγωγή των δύο γυναικών και την κατάσχεση και παράδοση του κινητού τηλεφώνου στον εισαγγελέα.

Οι συνήγοροι της κ. Νικολοπούλου φώναζαν ότι η εντολέας τους πρέπει να οδηγηθεί στο Τμήμα. Πάνω στον απόλυτο πανικό, οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από κοντά της και η κ. Νικολοπούλου έφυγε, ενώ παρέμεινε η φίλη της, η οποία θα οδηγηθεί αργότερα στον εισαγγελέα.

Η απόφαση του Πλημμελειοδικείου για την κ. Νικολοπούλου και την φίλη της ελήφθη, καθώς νωρίτερα, στην διάρκεια κατάθεσής της στο δικαστήριο, φίλη της που βρισκόταν στην δικαστική αίθουσα φέρεται να κατέγραφε την διαδικασία με το κινητό τηλέφωνο της μηνύτριας.

Η υπόθεση θα κριθεί από τον εισαγγελέα που θα αποφανθεί για την περαιτέρω διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Αν δηλαδή η δικογραφία που σχηματίστηκε θα κριθεί από το Αυτόφωρο ή αν θα προηγηθεί έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί τι καταγράφηκε στο κινητό και αν το υλικό αποτελεί βίντεο ή μόνο φωνοληψία.

Δημοσίευση σχολίου