ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Σημάδια ανάκαμψης 2% της Οικονομίας για το 2017



Το 2017 αναμένεται να είναι το πρώτο έτος που η ελληνική οικονομία θα εμφανίσει σημαντικά σημάδια ανάπτυξης, της τάξης του 2%.

Αυτό σημείωσε στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στις ΗΠΑ, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.


Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 6ου Ελληνικού Επενδυτικού Φόρουμ που διοργάνωσαν στη Νέα Υόρκη το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, ο κ. Παπαδημητρίου, πέραν του εκτεταμένου προγράμματος κατ' ιδίαν συναντήσεων με επενδυτικά funds, είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί σε ένα ευρύ ακροατήριο αμερικανικών επιχειρήσεων και επενδυτών και να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και τις προοπτικές που διανοίγονται για επενδύσεις, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής της ΕΕ

«Χαιρετίζω την ανάκαμψη της Ελλάδας και τις μεταρρυθμίσεις που προώθησε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», τόνισε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στην κοινή συνέντευξη Τύπου με την καγκελάριο Μέρκελ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής της ΕΕ.

«Βρέθηκε στο τελευταίο Eurogroup ένα πολύ ισχυρό συνδετικό πλαίσιο. Στη σημερινή σύνοδο δεν μιλήσαμε για την Ελλάδα, και αυτό είναι πολύ καλό νέο, γιατί δουλέψαμε πολύ με τη Μέρκελ, ώστε να καταλήξουμε στη συμφωνία που βρέθηκε στο Eurogroup», σημείωσε ο κ. Μακρόν.
Από τη μεριά της, η Γερμανίδα καγκελάριος τόνισε πως «δεν μιλήσαμε για την Ελλάδα στη σημερινή σύνοδο γιατί έχουν βρεθεί λύσεις και επισήμανε πως και με το «πακέτο Γιούνερκ» θα υπάρχει ενίσχυση των επενδύσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: