ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Μόνον 1000 προσλήψεις ακόμη θέλει ο Κ. Πελετίδης!

Φωτογραφία αρχείου από την εκδήλωση στην Αγορά Αργύρη για την Κάνναβη. Δεξιά ο Δήμαρχος Πατρέων.

Μωρέ θα έχει γούστο, εάν, λέω εάν, οι τέσσερις αντιδήμαρχοι έχουν τάξει 250 προσλήψεις ο καθένας στο Δήμο! Πάντως ο ένας από τους αντιδημάρχους (σ.σ.: μωρέ πως τον λένε, πως τον λένε;) την μία την έκανε, προσλαμβάνοντας τον γιό του;



Δεν ζητάει «και πολλά, μόνον λίγα καλά». Αυτά θέλει ο Δήμαρχος Πατρέων που παρακινεί τους εργαζόμενους του Δήμου όπου ηγείται να συμμετάσχουν στην απεργία, με κύριο επίμαχο την μη αποκομιδή των απορριμμάτων, για να... γκεμίσει (σ.σ.: σιγά τα ωά) την κυβέρνηση των... καπιταλιστάδων! Άλλο τώρα το ότι, οι εργαζόμενοι, με νέα σκέψη, σ΄ψύχραιμη και λογική, προχωρούν από το πρωί στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ωστόσο μεταξύ των ανεδαφικών αιτημάτων του -ακράιων απόψεων δημάρχου-, που ζητά την πρόσληψη όλων όσων κατά καιρούς έχουν εργαστεί περιστασιακά στο Δήμο Πατρέων, ένα που βγάζει μάτι είναι αυτό της πρόσληψης χιλίων (αριθμητικά 1.000) εργαζομένων για να  -έτσι υποστηρίζει- υπηρετήσουν τις ανάγκες του Δήμου!    

«Με την κινητοποίηση αυτή, από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς» λέει ο Κώστας Πελετίδης στο ΑΜΠΕ, για την πορεία της Κυριακής,«θέλουμε να υπερασπιστούμε τις ζωές των παιδιών μας, την ίδια μας την οικογένεια».

Όσον αφορά τους στόχους της κινητοποίησης, ο δήμαρχος Πατρέων τονίζει, ότι «θέλουμε να αναδείξουμε το πρόβλημα της ανεργίας και να απαιτήσουμε λύσεις και άμεσα μέτρα».

Ένα από τα άμεσα μέτρα, σύμφωνα με τον Κώστα Πελετίδη, είναι «η υλοποίηση της απόφασης που έχουμε πάρει στο δημοτικό συμβούλιο, για πρόσληψη 1.000, τουλάχιστον, εργαζόμενων στον Δήμο Πατρέων, με μόνιμη σχέση εργασίας και μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, σε αορίστου».

Μωρέ θα έχει γούστο, εάν, λέω εάν οι τέσσερις αντιδήμαρχοι έχουν τάξει 250 προσλήψεις ο καθένας στο Δήμο! Πάντως ο ένας από τους αντιδημάρχους (σ.σ.: μωρέ πως τον λένε, πως τον λένε;) την μία την έκανε, προσλαμβάνοντας τον γιό του; Ή μήπως δεν είναι έτσι; Εάν είναι έτσι, δικαιωματικά του ανήκουν ακόμη 249! Δεν φαντάζουμε να έχει ακόμη τόσους συγγενείς αδιόριστους; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: