ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Η κυβέρνηση έψαχνε αφορμή για απολύσεις και ιδιωτικοποίηση του Δημοσίου

Φωτογραφία αρχείου.


Δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης άσκησε το Σάββατο ο ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της συνάντησης των τριών συμπολιτευόμενων αρχηγών κατά την οποία συμφωνήθηκε η αποχώρηση 180.000 υπαλλήλων από το Δημόσιο έως τα τέλη του 2015.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κατηγορεί την τρικομματική κυβέρνηση ότι, ούσα πιστή στο Μνημόνιο, «δεν ήθελε ποτέ να φτιάξει ένα καλύτερο δημόσιο τομέα, αλλά έψαχνε αφορμή για να κάνει απολύσεις και να ιδιωτικοποιήσει τα δημόσια αγαθά.

»Μετά τη σημερινή συνάντηση τους οι μάσκες πλέον έπεσαν και επίσημα, με τραγικές επιπτώσεις για τους εργαζόμενους και το εναπομείναν κοινωνικό κράτος», συμπληρώνει σε ανακοίνωσή της αξιωματική αντιπολίτευση.

Επίθεση κατά της κυβέρνησης έχουν εξαπολύσει και  οι ΑΝΕΞΕΛΛ. δια του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου τους Νότη Μαριά, που τονίζει ότι:
«Οι επικεφαλής της τρόικας εσωτερικού σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας διυλίζουν τον κώνωπα της απόλυσης των επίορκων και καταπίνουν την κάμηλο της εφαρμογής του μνημονίου 3 που οδηγεί σε απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, ύφεση, ανεργία, χαράτσια και κατασχέσεις της περιουσίας των φτωχοποιημένων Ελλήνων», αναφέρει ο κ. Μαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: