ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Τελικά σε έξωση ο Ηλ. Κικίλιας από τον ΟΑΕΔ



Πάντως ο Δ. Χατζησωκράτης είχε προειδοποιήσει: Μην είστε μονοφαγάδες!


 Όπως έγινε γνωστό τελικά ο προταθείς από τη ΔΗΜΑΡ, Ηλίας Κικίλιας που είχε μπει στο στόχαστρο, απομακρύνθηκε από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ. Αντικαταστάτης του φέρεται να είναι ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι κάτοχος πτυχίου Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών, άλλου πτυχίου Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας».

Σήμερα είναι πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και υπήρξε διοικητής του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και για μία πενταετία υποδιοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Στις φωτοτυπίες που ακολουθούν  αποδεικνύονται διορισμοί ρουσφετολογικοί από τον Ηλ. Κικίλια της κουνιάδας του Αναστ. Χάραρη (επάνω) και της συζύγου του Βασιλικής Χάραρη (κάτω). 

Και ο Δ. Χατζησωκράτης, εξ απορρήτων του Φ. Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ, είχε προειδοποιήσει: Μην κάνετε διορισμούς μόνοι σας. Κι αν κάνετε να με ενημερώνετε! Κατά το κοινώς λεγόμενο, μην είσαστε μονοφαγάδες! Ε, γιαυτό κι η ΔΗΜΑΡ τον άφησε απροστάτευτο από τις επιθέσεις ΠΑΣΟΚων και ΝΔούδων!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: