ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Με δανεικούς εργάτες και μεταφερόμενα μηχανήματα η επικοινωνιακή φιέστα Σαμαρά στην Ολυμπία Οδό

Εγκαταλελειμμένα τα έργα εδώ και πολύ καιρό, βρήκαν την ευκαιρία οι συνεταίροι για να πουλήσουν στους ανέργους ψεύτικες ελπίδες. Αν θυμάμαι καλά αυτά συνήθως τα έκαναν λίγο πριν πάμε για εκλογές. Να ετοιμαζόμαστε;


Στον κολοφώνα της η προπαγάνδα των κυβερνητικών, δημιουργεί υποψίες για προεκλογικό κλίμα
Φιέστα με δανεικούς εργαζόμενους και μεταφερόμενα μηχανήματα από άλλες εταιρείες διοργάνωσε χθες ο πρωθυπουργός εμπαίζοντας την κοινή γνώμη ότι "έρχεται η ανάπτυξη στη χώρα". Το σόου περιελάμβανε μεταφερόμενους εργάτες από άλλες εταιρίες, οι οποίοι ντύθηκαν με γιλέκα της Ολυμπίας Οδού και μεταφερόμενα μηχανήματα από άλλες εταιρείες, όπου μπήκαν πρόχειρα ταμπελάκια "Ολυμπία Οδός". Στον κολοφώνα της η προπαγάνδα των κυβερνητικών, δημιουργεί υποψίες για προεκλογικό κλίμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ σχολίασε την «προκλητική επικοινωνιακή φιέστα» του πρωθυπουργού τονίζοντας πως «η σκληρή πραγματικότητα των εγκαταλελειμμένων αυτοκινητόδρομων, των απαράδεκτων συμβάσεων με τους μεγαλοεργολάβους, των χιλιάδων θέσεων εργασίας που καταστρέφονται καθημερινά εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής» διαψεύδει πανηγυρικά τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: «Με τα λόγια, χτίζω ανώγια και κατώγια»


 “Σε μια εντελώς προκλητική επικοινωνιακή φιέστα από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο πρωθυπουργός, αυτή τη φορά με μεταφερόμενους εργαζομένους και μηχανήματα,   «επανεκκινήθηκε» εκ νέου η οικονομία, «τονώθηκε» η ανάπτυξη, και γύρισε η «ελπίδα»”.
Τα παραπάνω καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με τη φιέστα που στήθηκε στην Ολυμπία Οδό και τονίζει:

 « Όσα, όμως, επικοινωνιακά πυροτεχνήματα κι αν επιστρατεύσει η κυβέρνηση, η σκληρή πραγματικότητα των εγκαταλελειμμένων αυτοκινητόδρομων, των απαράδεκτων συμβάσεων με τους μεγαλοεργολάβους, των χιλιάδων θέσεων εργασίας που καταστρέφονται καθημερινά εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής, τη διαψεύδει πανηγυρικά. Κι όπως θα έλεγε ο λαός μας “με τα λόγια, χτίζω ανώγια και κατώγια”».

Ο απολυμένος πρόεδρος του σωματείου της VINCI

Οι Απατεώνες παίζουν με τη ζωή μας! Προειδοποιεί ο απολυμένος πρόεδρος Θόδ. Τσελεπής, του σωματείου της VINCI, την εταιρείας που έχει αναλάβει την Ιόνια Οδό, αλλά που απέλυσε προσωπικό, πούλησε μηχανήματα και τώρα η τρικομματική κυβέρνηση κάνει χρήση του φαντάσματός της για να πουλήσει ψεύτικες ελπίδες σε ανέργους ότι θα ξεκινήσουν τα έργα, όταν προϋπόθεση γιαυτά ήταν η δανειοδότηση των τραπεζών προς τις κατασκευαστικές εταιρείες, κάτι που σήμερα οι τραπεζίτες αρνούνται να κάνουν.  

Μαϊντανός ο Ν. Τσούκαλης ελπίζει για επανεκλογή του!

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, που εκπροσώπησε τον Φώτη Κουβέλη, ο οποίος βρισκόταν στις Βρυξέλλες, υπό το άγχος της επανεκλογής του, αισθάνθηκε την ανάγκη χωρίς ίχνος ντροπής και κάνοντας τον μαϊντανό, να τονίσει: «Ένα αναπτυξιακό έργο που είχε για πολλά χρόνια καθυστερήσει, επανεκκίνησε σήμερα. Είναι μια σπουδαία μέρα για την Δυτική Ελλάδα και ολόκληρο το Δυτικό άξονα. Μία υπόσχεση της κυβέρνησης σήμερα υλοποιείται. Ευχή μας είναι η ταυτόχρονη επανεκκίνηση και άλλων οδικών έργων. Ήταν μεγάλη “ψυχολογική ένεση”, η παρουσία στα εργοτάξια, εκατοντάδων εργαζομένων. Τις επόμενες ημέρες, προβλέπεται πλήρης ανάπτυξη των εργοταξίων της Ολυμπίας Οδού με 3.000 εργαζόμενους, με 25.000 περίπου εργαζόμενους στο σύνολο των οδικών έργων και πάρα πολλές επωφελούμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις».
Προφανώς ο Αχαιός πολιτικός δεν είχε διαβάσει το άρθρο του Θόδ. Τσελεπή, απολυμένου προέδρου της VINCI, που καταχέριαζε τους κυβερνητικούς.  

Χαίρεται κι ο Κ. Χατζηδάκης
Όλη η χαρά στα πρόσωπά τους!


Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκης, που βρέθηκε επίσης στο εργοτάξιο δήλωσε:"Εδώ είναι η Ελλάδα που δεν τα παρατάει, που δεν το βάζει κάτω. Είναι η Ελλάδα που παλεύει, που ελπίζει, που νικάει. Για μας είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση το γεγονός ότι μετά από 8-9 μήνες διαπραγματεύσεων, σήμερα τα έργα ξεκινούν και πάλι. Η επανεκκίνηση των έργων στέλνει κι ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την ελληνική οικονομία και για την πατρίδα μας συνολικά".

Ζυλ Γκοντάρ: Τον επόμενο αιώνα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Ζυλ Γκοντάρ, είπε εξηγώντας σχετικά με το έργο στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Η αρτηρία που θα τροφοδοτεί, το εμπόριο και τον τουρισμό θα δίνει πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης ως τον επόμενο αιώνα ελπίζω».

Για προσπάθεια δημιουργίας ψευδαισθήσεων ότι η χώρα μπαίνει στην ανάπτυξη κάνει λόγο ο βουλευτής Μεσσηνίας, Θανάσης Πετράκος, τονίζοντας ότι "με την φιέστα θέλουν να αποκρύψουν ότι περικόπτουν το μεγαλύτερο κομμάτι του φυσικού αντικειμένου του έργου της Ολυμπίας Οδού που είναι το κομμάτι Πάτρα – Πύργος - Τσακώνα".

 Από την πλευρά της, η βουλευτής Αχαΐας, Μαρίας Κανελλοπούλου κάνει λόγο για σόου με δανεικούς εργαζομένους που εμπαίζει την κοινή γνώμη. "Επιχειρούν να αποκρύψουν την πλήρη αδράνειά τους ως προς τα έργα υποδομής της Αχαΐας εγκαθιστώντας στα εγκαταλειμμένα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού σήμερα το πρωί άτομα, μηχανήματα και οχήματα που μέχρι χθες και τα προηγούμενα 3 χρόνια ήταν άφαντα", σημειώνει χαρακτηριστικά.

 Δήλωση Θ. Πετράκου, βουλευτή Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ:  «Για να κρύψουν το «κούρεμα» διοργανώνουν φιέστα»
Θαν. Πετράκος.


«Ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς μαζί με τους εκπροσώπους των συνιστωσών του, κυρίους Βενιζέλο και Τσούκαλη διοργανώνουν φιέστα σήμερα στο δρόμο Κορίνθου – Πάτρας επιδιώκοντας να δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις στους πολίτες ότι μπαίνει η χώρα στην ανάπτυξη.

 Με την φιέστα θέλουν να αποκρύψουν ότι περικόπτουν το μεγαλύτερο κομμάτι του φυσικού αντικειμένου του έργου της Ολυμπίας Οδού που είναι το κομμάτι Πάτρα – Πύργος - Τσακώνα. Ο κ. Σαμαράς έχει χρόνο για φιέστες, δεν είχε όμως χρόνο εδώ και 5 μήνες να συναντηθεί με τους Βουλευτές, την Αυτοδιοίκηση και τους φορείς της Δυτικής Ελλάδος και της Πελοποννήσου όπως ζητούσαμε για να του θέσουμε το θέμα και να απαιτήσουμε να μην περικοπεί και παραπεμφθεί στις καλένδες το κομμάτι Πάτρα –Πύργος - Τσακώνα.

 Μείζον θέμα επί πλέον όμως δημιουργείται μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας των συντακτών ότι «με δανεικούς εργάτες αλλά και μηχανήματα στήνεται η σημερινή φιέστα». Όπως καταγγέλλει ο απολυμένος Πρόεδρος του σωματείου «Γαλαρία» των εργαζομένων στην «Ολυμπία Οδό» κ. Θόδωρος Τσελεπής « οι εργάτες θα μεταφερθούν από τα εργοτάξια της Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας και τα μηχανήματα από το λιμάνι της Πάτρας» αφού όπως στη συνέχεια τονίζει «δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις γιατί δεν ισχύουν οι συμβάσεις του 2007 και αυτές θα γίνουν μετά από την κύρωση από την Βουλή της νέας συμφωνίας».

 Δυστυχώς για την τρικομματική κυβέρνηση τα «παραμύθια της» ότι οι μπουλντόζες θα ξεκινήσουν στις 25 Απρίλη αποκαλύπτονται. Δεν μπορεί να ξεγελάσει τον λαό με «παραμύθια και ψέματα».
 Για μια ακόμη φορά απαιτούμε να γίνει όλος ο δρόμος Κόρινθος – Πύργος - Τσακώνα και να γίνει τώρα».

Μ. Κανελλοπούλου: Επίσκεψη Σαμαρά, Βενιζέλου στην Ολυμπία Οδό: Φιέστα με δανεικούς εργαζόμενους!

Μ. Κανελλοπούλου.
Η τρόικα εσωτερικού, λίγο πριν την ψήφιση του Μνημονίου 4, επιχειρεί με σόου και εμπαιγμούς της κοινής γνώμης να δημιουργήσει μία κατάσταση ευφορίας και αισιοδοξίας.

Επιχειρούν να αποκρύψουν την πλήρη αδράνειά τους ως προς τα έργα υποδομής της Αχαΐας εγκαθιστώντας στα εγκαταλειμμένα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού σήμερα το πρωί άτομα, μηχανήματα και οχήματα που μέχρι χθες και τα προηγούμενα 3 χρόνια ήταν άφαντα.

Αλήθεια, ποιος επικοινωνιακός γίγαντας του πρωθυπουργικού επιτελείου νομίζει ότι η τεχνολογία και η πληροφόρηση βρίσκονται ακόμα στη δεκαετία του 1950;

Αν οι Σαμαράς και Βενιζέλος θέλουν πραγματικά να δουν τι συμβαίνει στους θανατηφόρους και παρατημένους δρόμους της Αχαΐας, ας τον διανύσουν καθημερινά όπως τον διανύουν εδώ και 3-4 χρόνια οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες και οι τουρίστες.

Εδώ και κάποιους μήνες, αντί η κυβέρνηση να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι των κατασκευαστών και των τραπεζών που τους στηρίζουν ώστε τα έργα να αποπερατωθούν άμεσα, τους δίνουν αποζημιώσεις και φορτώνουν τη ζημιά στους πολίτες μέσω των διοδίων. Και για να κρύψει την αδράνειά της, έχει βάλει εδώ και κάποιες εβδομάδες εργαζόμενους να κλαδεύουν τα φυτά παραλλήλως του δρόμου.

Αρκετά πια με τις παιδαριώδεις επικοινωνιακές πρακτικές του κ. Σαμαρά. Αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι, θα ήταν σίγουρα φαιδροί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: