ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Περαστικά στην υγεία σου Μανώλη, γεροπλάτανε του Αγώνα

2-12-11, στο μεζεδοπωλείο του "Αγουρίδη" στην Πάτρα, μετά το τέλος της επιτυχημένης εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, με την συμμετοχή της Σακοράφα, του Πάντζα και κύριο ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα στον κινηματοθέατρο "Πάνθεον".


Σε ανάπαυση κατ’ οίκον, όπως του συνιστά ο γιατρός του, βρίσκεται ο αειθαλής αγωνιστής της αντίστασης Μανώλης Γλέζος. Το blog εύχεται περαστικά στην υγεία του, για την οποία οι γιατροί του συνιστούν λιγότερες μετακινήσεις και αποφυγή παραμονής σε κλειστούς χώρους. 

Προς τούτο από τον Μάιο θα ξεκουράζεται με τη σύζυγό του στην Απείρανθο της Νάξου, όπου και το χωριό καταγωγής του. 

Να έχει καλά την υγεία του και από το Φθινόπωρο να μπει πάλι στα μονοπάτια του αντιναζιστικού αγώνα, που ο ίδιος διάνοιξε μονοπάτια του σε καιρούς χαλεπούς και έχει την τιμή στα ενενήντα ένα του χρόνια, να κρατά ψηλά τη σημαία του αντιφασιστικού αγώνα, υπό την έντονη αμφισβήτηση από την επανακάμψασα πανούκλα του ναζισμού, στην ελληνική εκδοχή του και με την προβιά της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: