ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η Πάτρα βάζει… τρίποντα ανθρωπιάς!!!



Ο Δήμος Πατρέων έδωσε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα ανθρωπιάς και διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα Μπάσκετ  «η Πάτρα βάζει τρίποντα ανθρωπιάς» το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 στο γήπεδο Μπάσκετ του Απόλλωνα.

Το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού  & Νέας Γενιάς, της Διεύθυνσης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης  & Κοινωνικής Προστασίας  το οποίο είχε αναλάβει το γενικό συντονισμό, θα ήθελε να ευχαριστήσει:

Την ΕΣΚΑΗ, τον Α.Σ. Απόλλωνα Πατρών, τον κ. Γκίρη Κωνσταντίνο (Ηχολήπτης), το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, την Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδος, τους Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών, το Επιμελητήριο Αχαΐας, τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας, τον Σύλλογο Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων το Τμήμα Εθελοντισμού και Πολιτικής Ισότητας Δήμου Πατρέων («Ομάδα Ε»), την Αντιδημαρχία Παιδείας, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης και τον τον Κοινωνικό Οργανισμό  του Δήμου Πατρέων.

Ευχαριστεί επίσης, τους δημοτικούς υπαλλήλους που βοήθησαν για την διεξαγωγή της φιλανθρωπικής αυτής εκδήλωσης.

Στον Φιλανθρωπικό αγώνα συμμετείχαν οι ομάδες:

Ομάδα Δημοτικών Συμβούλων Πάτρας
  1. ΒΑΦΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  2. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
  3. ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  4. ΜΑΣΣΑΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  5. ΚΑΥΚΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  6. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
  7. ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
  8. ΓΙΑΛΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  9. ΦΙΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  10. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  11. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  12. ΚΑΡΠΕΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ομάδα Φορέων Δήμου Πατρέων (Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, Πανεπιστήμιο Πατρών, Επιμελητήριο Αχαΐας,  Εμπορικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, Σύλλογος  Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων).

  1. ΡΕΠΑΝΤΗΣ ΘΩΜΑΣ
  2. ΛΑΜΠΑΤΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  3. ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
  4. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
  5. ΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  6. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  7. ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  8. ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  9. ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  10. ΓΚΑΒΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  11. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  12. ΤΖΟΥΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τον αγώνα κέρδισε η ομάδα των φορέων του Δήμου Πατρέων .
Το σκορ ήταν 40 – 43.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Α. Κότσιφας από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας.

Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού σκοπού της εκδήλωσης,  συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων, καθώς επίσης και χρήματα τα οποία θα διατεθούν την Μεγάλη Τετάρτη στους άπορους συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: