ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Χορευτικά αφιερώματα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, στο λιμάνι

Με τους συντελεστές της καμπάνιας.
Ο Δήμαρχος συγχαίρει τον υπεύθυνο του
χορευτικού Χρήστο Γιαννόπουλο.
 Σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου ήταν η παρουσίαση των τελευταίων τμημάτων από  τις έξι που είχαν προγραμματιστεί στα πλαίσια των πειραματικών προσπαθειών του Δήμου Πατρέων, με σκοπό την προαγωγή της ιδέας για την ανάγκη της Ανακύκλωσης.


Στην προχθεσινή παρουσίαση (Δευτέρα 22 Απριλίου), παραβρέθηκε ο Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς, οι αντιδήμαρχοι Αχιλλέας Γεωργακόπουλος και Χαράλαμπος Στανίτσας, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τζανάκος και ο Βοηθός Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού Νίκος Κωστόπουλος (βλέπε μεγάλη φωτογραφία στην κορυφή).

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Δημαράς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των μελών του χορευτικού τμήματος, όχι μόνο στο  χορευτικό τομέα, αλλά γενικότερα στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης, ενώ αναφέρθηκε και στα οφέλη της ανακύκλωσης για τους πολίτες και το περιβάλλον.

Στις  6 – 7 - 19 – 20 – 22  Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων οι πειραματικές δουλειές   του Χορευτικού τμήματος του Π.Ο. Δήμου Πάτρας  συμμετέχοντας σε αυτές πάνω από 1.000 άτομα, που δραστηριοποιούνται στο  Χορευτικό Τμήμα που είναι αφιερωμένες στην ανακύκλωση σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας. 

Στόχος είναι η προβολή της μέχρι τώρα δουλειάς μελών και δασκάλων,  η γνωριμία των μελών μεταξύ τους, η ανάδειξη του ρόλου της ερασιτεχνικής δημιουργίας σαν μοχλός πολιτιστικής ανάπτυξης αλλά και η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση όλων στην αναγκαιότητα της ανακύκλωσης.

Ο συνδυασμός τμημάτων ψυχαγωγίας, παιδικών, παλιών, μεσαίων αρχαρίων, είναι αυτός που θα δώσει των ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτών των πειραματικών δουλειών.

Η ζύμωση με την ιδέα της ανακύκλωσης και την πρωτοβουλία  που αναλαμβάνει το Χορευτικό Τμήμα σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας  για την διανομή ενημερωτικού υλικού σε όλα τα νοικοκυριά της πόλης μας σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Με την ανάσα της γειτονιάς» δίνουν το στίγμα και τον προσανατολισμό μας για ένα καλύτερο αύριο.

Κι αυτό είναι κάτι που θα γίνει σε βάθος χρόνου τριών μηνών, όπως είχε ενημερώσει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αχιλλ. Γεωργακόπουλος, το π. Σάββατο κατά την ημερίδα της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Αγοράς Αργύρη Πάτρας.


Στιγμιότυπο από την εκδήλωση.
Ένα ακόμη στιγμιότυπο από την εκδήλωση.
Ο δήμαρχος Γ. Δημαράς στο τέλος της παράστασης συγχαίρει τους δασκάλους του χορευτικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: