ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Τον Ιούνη δεν έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχασε η χώρα μία ευκαιρία να σταματήσει η καταστροφή

Την ευκαιρία που χάθηκε τον Ιούνιο υπενθύμισε ο Αλέξης, σε όσους ψήφισαν ΝΔ,  μιλώντας στη Βουλή.


Αλ. Τσίπρας: Βολεύετε τους φίλους σας και σκοτώνονται οι υπουργοί για τα ρουσφέτια του εξευτελισμού
Ο Αλ. Τσίπρας δεν δίστασε να καταγγείλει τον συρφετό των κολαούζων της κυβέρνησης και την πολιτική βολέματος που ακολουθούν οι τρεις συγκυβερνήτες. Μεταξύ άλλων στην ομιλία του είπε:

«Δανείζεστε για να πληρώσετε συντάξεις και την ίδια στιγμή ξεπουλάτε σε φίλους τον ΟΠΑΠ, αντί να περάσετε τις μετοχές του στα ασφαλιστικά ταμεία.

 Σκοτώνεστε οι υπουργοί μεταξύ σας ποιος θα πρωτοδιαχειριστεί τα ρουσφέτια του εξευτελισμού. Και κάθε μέρα που περνάει σκοτώνετε την ελπίδα και την αξιοπρέπεια του κόσμου. Γιατί το βασικό είναι ότι δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα. Στον ορίζοντα υπάρχει μόνο ανθρωπιστική κρίση (...)  Τον Ιούνη δεν έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχασε η χώρα μία ευκαιρία να σταματήσει η καταστροφή.

 Τα λεφτά για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα τα χρεωθούμε και θα τα ξεπληρώνουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
  
Κάθε μέρα όμως που περνάει, κάθε νομοθετική πρωτοβουλία βυθίζει την οικονομία στην ύφεση και το λαό μας στη δυστυχία και στην απόγνωση. Κάθε μέρα που περνάει με τη τρόικα στην Ελλάδα, και λιγοστεύουν οι αντοχές, οι ανάσες του λαού μας. Κάθε μήνας που περνάει, ολοένα και βαθαίνει η κοινωνική καταστροφή.

Τρία χρόνια τώρα εφαρμόζουν την ίδια ακριβώς καταστροφική συνταγή που μετέτρεψε τη χώρα σε πειραματόζωο των πιο απάνθρωπων πολιτικών. Αντικαθιστούν το κοινωνικό κράτος από το κράτος έκτακτης ανάγκης. Μετατρέπoυν την χώρα σε αποικία χρέους και τους πολίτες της σε νεόπτωχους. Μετέτρεψαν το εργατικό δίκαιο σε εργοδοτικό δίκαιο. Αντικατέστησαν το Σύνταγμα, τους νόμους και το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο, από τα άρθρα του μνημονίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: