ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πασχαλινή δράση αλληλεγγύης στην πλατεία Κυδωνιάτη του Ανατ. Διαμερίσματος Πάτρας

Φωτογραφικό απογευματινό στιγμιότυπο.
 Μία ακόμη δράση αλληλεγγύης πολιτών, έλαβε χώρα την Μ. Τρίτη το απόγευμα στην πλατεία Κυδωνιάτη, στην συνοικία Γηροκομειού Πατρών. Ενεργοί πολίτες, σε συνεργασία με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικού Διαμερίσματος μάζεψαν τρόφιμα από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ για λογαριασμό οικογενειών του Ανατολικού Διαμερίσματος που αποδεδειγμένα δυστυχούν.


Έτσι από αύριο θα γίνει η διανομή κατοίκον στους έχοντες την ανάγκη, κάνοντας πράξη το σύνθημα «κανείς μόνος στην κρίση». Μακαρόνια, ρίζα, γάλατα, όσπρια, λάδι και πολλά άλλα ήσαν οι προσφορές συνειδητών πολιτών, που προσήλθαν για να συνεισφέρουν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σχεδόν όλοι προσέρχονταν με την προσφορά τους, την άφηναν στο κιόσκι, που περίμεναν οι διοργανωτές και  μετά από έναν καλό λόγο στο στόμα και την ανταλλαγή ευχών σχεδόν αμέσως αποχωρούσαν διακριτικά.  
  
Τρόφιμα κάθε είδους έτοιμα προς διανομή από αυρίο Μ. Τετάρτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: