ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Άκης: Οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν θύμα εξιλαστήριο, άλλοθι για τον καταποντισμό τους

Τότε που το μέλι της εξουσίας έρευσε άφθονο.


Πάγκαλος: Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον «θάψω»
Σύμφωνα με το κόμμα, το ΠΑΣΟΚ έχει αποκηρύξει πολιτικά και ηθικά τον Άκη με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Οι ίδιοι κύκλοι φέρονται μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα να χαρακτηρίζουν «ντροπή για την παράταξη» τον πρώην υπουργό και τόνιζαν ότι βλέπουν τη δίκη του σαν κάθαρση.

Τα παραπάνω απαντούν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ προτρέχοντας να εξοφλήσουν με τον Άκη, που αποτελεί κίνδυνο εάν ανοίξει το στόμα του!

Απαντώντας στις διαρροές αυτές ο πρώην υπουργός σε γραπτή του δήλωση μέσα από τη φυλακή, υποστηρίζει μεταξύ άλλων, ότι με αυτό τον τρόπο οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν άλλοθι προκειμένου να μεταθέσουν τις ευθύνες «για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές».

Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει ως εξής:

«Ευθεία και ανενδοίαστη παρέμβαση επιχείρησαν κάποιοι χτες από το ΠΑΣΟΚ σε μια προσωπική μου υπόθεση, που βρίσκεται προς κρίση ενώπιον της Δικαιοσύνης, εκδίδοντας μάλιστα και «καταδικαστική απόφαση» εις βάρος μου !

Έτσι, απλά, οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι επιχειρώντας με αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια και ντροπή για το ίδιο, τη μετάθεση των ευθυνών για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές.

Ποιοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν καλά στο ΠΑΣΟΚ.

Επισημαίνω όμως στο μόνο κατ΄ όνομα σημερινό ΠΑΣΟΚ, ότι επί σαράντα χρόνια η ζωή μου ήταν μια διαρκής προσφορά στο ίδιο και στην Ελλάδα. Στην ιστορική συγκρότηση, ενδυνάμωση, στη δημοκρατική, προοδευτική, αριστερή λειτουργία και δράση του, για να είναι το ΠΑΣΟΚ κόμμα του λαού.

Επομένως, δεν παραγράφονται με «δηλώσεις» τα παραπάνω, κυρίως όμως δε μπορούν να αμαυρωθούν από αυτούς που μετέτρεψαν ένα μεγάλο λαϊκό Κίνημα σε συνώνυμο του μαρτυρίου του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτισμικού χρέους του Ελληνικού λαού. Άκης Τσοχατζόπουλος».

Πάγκαλος για Άκη, θα τον θάψω!

Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τη δίκη του για τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα σχολίασε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Με ενοχλεί, ως συνταξιούχος δικηγόρος μιλώ, όταν οι εν ενεργεία δικηγόροι κάνουν φιγούρες, κινήσεις για το Θεαθήναι. Αυτή η εξώδικος πρόσκληση που πήρα εγώ από τον κ. Κούγια που υπερασπίζεται τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι εντελώς άνευ αντικειμένου. 

Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει. Μάρτυρα κατηγορίας μπορεί ο εισαγγελέας να εισαγάγει βιαίως. Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον "θάψω".

Είναι πολύ εύκολο να πας σε αυτούς που θα σου πουλήσουν τον εξοπλισμό και να τους πεις "για να φέρω την εισήγηση αυτή, και να την προωθήσω δραστήρια, έχω ανάγκη από ορισμένα χρήματα". Αν οι επιλογές (για υποστήριξη του Άκη)  είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει πρωθυπουργός της χώρας. Και δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα είχε κάνει ως πρωθυπουργός της χώρας, σε ποια θέση θα ήταν το κόμμα, το πολιτικό σύστημα και η χώρα γενικότερα» κατέληξε ο κ. Πάγκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: