ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Τα κωλοσφούγκια της Μέρκελ προσπαθούν να αναστήσουν τον ψόφιο Λοβέρδο και τον φιλόδοξο Αλαβάνο

ΔΕΙΤΕ το βίντεο με την κατασκευασμένη δημοσκόπηση! 

Δημοσκόπηση-μαϊμού στον ΣΚΑΪ μιλά για απίστευτα ποσοστά!
Ο κύριος… Εισαγγελάτος στον… έγκυρο ΣΚΑΪ πάλι έκανε το θαύμα του. Ούτε λίγο μήτε πολύ, βάλθηκε να μπάσει στην Βουλή τον Ανδρέα Λοβέρδο, που καθημερινά τον στολίζουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι μετά την διάλυση που επέφερε στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης.

Ακόμη βιώνουν τις επιπτώσεις του κυρίου Λοβέρδου,  οι πολίτες και οι συνταξιούχοι που απώλεσαν την παροχή λουτροθεραπείας, ακόμη και για καρκινοπαθή άτομα και βγήκε στο γυαλί του ΣΚΑΪ να μας αναγγείλει ότι σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO του κ. Παναγόπουλου, προσκείμενου στο αείποτε κραταιόν ΠΑΣΟΚ, ότι το κόμμα του Λοβέρδου προτιμάται από το 2% του εκλογικού σώματος!

Όπως και να έχει, το να παρουσιάζεται το νεοϊδρυθέν κόμμα του Λοβέρδου το οποίο δεν έχει κανένα κοινωνικό ερέθισμα ότι σε ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές βρίσκεται μια ανάσα απ’ το να αποκτήσει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση είναι ανέκδοτο.

Ακόμη, προσπαθούν τα κωλοσφούγκια της Μέρκελ να μας πείσουν ότι και ο Αλαβάνος, όπου νάναι, θα σημάνει τις… καμπάνες.

Προφανή στόχους τους όλων αυτών που αδημονούν για το μέλλον της χώρας, είναι η εκλογική άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, τον οποίο βλέπουν ως υποδοχέα των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων από τη ληστεία εισοδήματος που υφίσταται το εισόδημά τους καθημερινά!

Το έχω πει κατ’ επανάληψη ότι οι δημοσκοπήσεις είναι αποτύπωση της στιγμής κι ακόμη έχει γραφτεί ότι μοιάζουν σαν τα… σαλιγκάρια. Πρώτα κατασκευάζεται η είδηση στα κανάλια και μετά παραγγέλνουν την έρευνα γνώμης οι καραδοκούντες την ευκαιρία!

Χρειάζεται μήπως να υπενθυμίσω τις δηλώσεις του πατρινού Λοβέρδου, ότι αυτός μόνον κατέχει τον τρόπο να… νικήσει τον ΣΥΡΙΖΑ; Δήλωση που έχει κάνει πριν τον αναγκάσουν σε έξοδο οι του ΠΑΣΟΚ, καθώς είχε πάρα βρωμίσει τον χώρο;

 Γιαυτό μη δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας. Υπάρχουν και μαϊμούδες ανάμεσά τους! Για αρχειακούς λόγους όμως παραθέτω το βίντεο με την δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO που μεταδόθηκε σήμερα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την συνέλαβε το πορτάλ "Βαθύ Κόκκινο".

1 σχόλιο:

Kαντριανιώτης είπε...

Για το Λοβέρδο δεν χρειάζονται συστάσεις και δεν αξίζει να ασχοληθεί μαζί του κανείς.
Με τον Αλαβάνο όμως το πράγμα σοβαρεύει.Η προβολή που του γίνεται απο τα αστικά ΜΜΕ,φανερώνει και τους σκοπούς της ίδρυσης του κομματός του που δεν είναι άλλος απο το να στερήσει ψήφους απο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε πρώτη φάση στις επικείμενες ευρωεκλογές και για την συνέχεια έχει ο Θεός.
Είναι κρίμα για τον Αλαβάνο,αλλά τα στερνά τιμούν τα πρώτα.
Βέβαια ξεχνάει ο Αλαβάνος,πως δεν αρκεί η προβολή απο τα ΜΜΕ της διαπλοκής για να κερδίσεις το λαό.Χρειάζεται και κάτι άλλο που δυστυχώς ο Αλαβάνος το έχει χάσει απο καιρό.
Ματαιοπονεί λοιπόν και αυτός και το μόνο που θα καταφέρει είναι να πέσει και άλλο στην υπόληψη των Αριστερών.