ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Παραστάσεις στα ΚΑΠΗ Πάτρας με «Ταξιδευτές της πρόζας» και Ένωση Καλαβρυτινών

Καταχειροκροτήθηκαν τα "Εξωτερικά Ιατρεία".



Ένα ακόμη στιγμιότυπο.

Κι άλλο στιγμιότυπο.
Ο  επιτυχημένος κύκλος πολιτιστικών-ψυχα- γωγικών δράσεων στο Τμήμα Τρίτης  Ηλικίας του Κοι- νωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων συνεχίστηκε με την πραγματοποίηση τριών θεατρικών παραστάσεων στα τρία ΚΑΠΗ της Πάτρας, που παρουσίασαν οι «Ταξιδευτές της Πρόζας»  από  την Ένωση των Καλαβρυτινών της Πάτρας.
Η θεατρική παράσταση με τίτλο «Εξωτερικά  Ιατρεία» του Νικολάου Γουσέτη πιο επίκαιρη από πότε, εισέπραξε το χειροκρότημα εκατοντάδων μελών ΚΑΠΗ που την παρακολούθησαν.
Η πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Αναστασία Παπαντωνοπούλου δήλωσε: «Τα ΚΑΠΗ της πόλης μας αποτελούν ισχυρό κοινωνικό και πολιτιστικό σημείο αναφοράς για την τρίτη ηλικία και όχι μόνο, ειδικά σε περίοδο οικονομικής κρίσης».





Δεν υπάρχουν σχόλια: