ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΣΟΨΥ, καταψήφιση. Αρνούμαι να το πιστέψω!

Του ΠΑΝ. ΒΛΑΧΑΚΗ
 
Μέλους Δ.Σ Κοινωνικού Οργανισμού - 
Μέλους παράταξης "Τώρα, για την Πάτρα"

ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ να καταλάβω την λογική καταψήφισης από το Δημοτικό Συμβούλιο, για την αγορά κτιρίου ώστε να στεγασθούν οι ανάγκες του Σωματείου για την ψυχική υγεία κατέληξα σε ένα συμπέρασμα. Καμία λογική... 

Βέβαια αν το εξετάσουμε πιο πολιτικά το θέμα, η λογική μπορεί να είναι πως καταψηφίζουμε για να χαντακώσουμε την Δημοτική Αρχή. Γνωστή πρακτική, η οποία όμως αρνούμαι να πιστέψω πως μπορεί να αγγίζει θέματα του αφορούν κοινωνικές δομές. 

Η ιστορία όμως δείχνει πως, δεν είναι η πρώτη φορά. Θα θυμίσω πως πριν αρκετούς μήνες το Κοινωνικό Φαρμακείο ψηφίστηκε με οριακή πλειοψηφία!!! Οι δικαιολογίες για μία ακόμα φορά περίσσευαν.  Το αποτέλεσμα είναι πως ο Δήμος σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό σύλλογο λειτουργούν σήμερα εύρυθμα και με επιτυχία το Κοινωνικό Φαρμακείο που ανακουφίζει εκατοντάδες άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες. 

Στην Κοινωνική Πολιτική δεν χωράει μικροπολιτική. Ας το καταλάβουν αυτό κάποιοι εν όψη της αυριανής έκτακτης πρόσκλησης για την επαναληπτική συζήτηση για την αγορά του κτηρίου για ψυχικά πάσχοντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: