ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Εκνευρισμός του υπ. Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη για τις δηλώσεις Θαν. Νταβλούρου

Υπενθυμίζει το επιτυχημένο έργο του ως διοικητής Ασφάλειας Πάτρας, έναντι των κυκλωμάτων! Αλλά προκαλεί δυσφορία στον Υπ. Δικαοσύνης, που βάλλεται από επίσης ΔΗΜΑΡίτη Μανιτάκη!


Εκνευρισμό έχουν προκαλέσει στην ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης οι δηλώσεις του Θανάση Νταβλούρου για τις δολοφονίες σε Σαχτούρη και Ανθείας σε σχέση με την υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας που είχε ξεσπάσει πριν από πέντε περίπου χρόνια.

Ο κ. Νταβλούρος σε δηλώσεις που είχε κάνει σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης τόνισε ανοικτά ότι σημαντική ευθύνη για τα εγκλήματα που έγιναν έχουν δικαστικοί και νομικοί κύκλοι αφού εξαιτίας τους έμεναν ελεύθεροι οι νεαροί που ήταν στα κυκλώματα της νύχτας οι οποίοι κατά την θητεία του ως Διοικητή της Ασφάλειας Πατρών είχαν προφυλακιστεί.

Ο βουλευτής πλέον της Αχαΐας τόνισε ότι αισθάνεται δικαιωμένος από τις εξελίξεις, επικρίνοντας επί της ουσίας την απόφαση που εξέδωσε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών το 2010 για την υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας η οποία έδωσε σε κατηγορούμενους το δικαίωμα να βγουν από τη φυλακή.

Για τις δηλώσεις αυτές ενημερώθηκε ωστόσο ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης ο οποίος δεν έκρυψε, σύμφωνα με πολιτικούς κύκλους, την ενόχληση του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: