ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Προετοιμάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις εκλογές στην τοπική Αυτοδιοίκηση

Φωτογραφία αρχείου.


Συνέρχεται το ερχ. Σάββατο το συντονιστικό του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του κόμματος

Προετοιμάζεται για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοικήσης  που θα γίνουν σε ενάμισι χρόνο Θεού θέλοντος και… Σαμαρά επιτρέποντος. Και τούτο διότι είναι γνωστό πως η συγκυβέρνηση των τριών συνεταίρων οσμιζόμενη τον καταποντισμό της μηχανεύεται τρόπους για παραβίαση του Συντάγματος.

Ωστόσο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προετοιμάζονται και αυτή η προετοιμασία είναι αποτέλεσμα διεργασιών που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα μέσα στις οργανώσεις του κόμματος.   

Στο πλαίσιο αυτό το συντονιστικό του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συνέλθει το Σάββατο στις 27 Απριλίου 2013, στα γραφεία του κόμματος στην Πλατεία Κουμουνδούρου, 3ος όροφος, στις  10.30 π.μ.  

Η θεματολογία της συνάντησης θα είναι η ακόλουθη:

1.Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Αυτοδιοίκηση. Ήτοι: Παρατηρητήριο, καταστατική θέση αιρετών, κύρωση πράξης νομοθετικού περιεχομένου, ολοκλήρωση της απογραφής και τα συνακόλουθα προβλήματα, οι κοινωνικές δομές που κινδυνεύουν, το επικείμενο Συνέδριο της ΚΕΔΕ και άλλα.

2.Συμπεράσματα από τις περιφερειακές συσκέψεις και ζητήματα που ανέκυψαν.

3.Ενημερωτικά στοιχεία για τη συμμετοχή των μελών του κόμματος στις περιφερειακές συσκέψεις.

4.Προγραμματισμός για τη συνέχεια. Προγραμματικός λόγος, εκλογική τακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: