ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο ΟΠΑΠ, το στημένο παιχνίδι και η ΑΕΚ



Το θέμα των ημερών, η πώληση του ΟΠΑΠ, συζητήθηκε  στη συνάντηση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου με τον Αλέξη Τσίπρα, όπου συμμετείχαν τραπεζίτες και άλλοι επιχειρηματίες, ανάμεσά τους και το νέο αφεντικό του ΟΠΑΠ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ήταν ένας διάλογος εκτός πρωτοκόλλου, συνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεση για το ξεπούλημα της κερδοφόρας δημόσιας επιχείρησης.

Ο επιχειρηματίας προσπάθησε εμφανώς να απαντήσει στο  δημοσίευμα της "Αυγής" και ρώτησε, με προσποιητή αφέλεια, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

- Πώς είναι δυνατόν να λέτε ότι παίρνω τον ΟΠΑΠ κοψοχρονιάτικα; Πληρώνω 19 φορές πάνω από τα ετήσια κέρδη του.

- Δεν ξέρω πώς τα λέτε αυτά. Εμείς βλέπουμε ότι παίρνετε μαζί με τον ΟΠΑΠ το βιντεολόττο και τα κρατικά λαχεία, πληρώνοντας κάτω από την αξία της μετοχής του ΟΠΑΠ, του έδωσε "πληρωμένη απάντηση" ο Αλ. Τσίπρας. Και συνέχισε: Λίγο ακόμα και θα μας πείτε ότι κάνετε χάρη! Αν δεν σας συμφέρει, γιατί συμμετέχετε;

- Κάποιοι φρόντισαν να ανεβάσουν τεχνητά την τιμή της μετοχής για να εμποδίσουν την πώληση του ΟΠΑΠ, υποστήριξε ο Μελισσανίδης.

- Δεν εννοείτε βέβαια τον ΣΥΡΙΖΑ! Δεν μας αφορούν τα επιχειρηματικά παιχνίδια, δεν έχουμε αντιδικία με κάποιον επιχειρηματία. Εμείς μιλούμε από θέση αρχής, θέση υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος. Θέλουμε ο ΟΠΑΠ να παραμείνει στο Δημόσιο και η μετοχή του να ανεβαίνει και όχι να πέφτει, ώστε να παραμείνει κερδοφόρα επιχείρηση και να αιμοδοτεί τα ασφαλιστικά ταμεία, απάντησε ο Αλ. Τσίπρας.

Ο Μελισσανίδης, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τον στημένο διαγωνισμό (τελικώς συμμετείχε μόνο η δική του προσφορά), εμφανίστηκε ότι επιτελεί και... εθνικό έργο!

- Στην Ελλάδα δεν θέλει να έρθει κανένας επενδυτής κι εγώ έφερα ξένους για τον ΟΠΑΠ, είπε.
Με γνωστά τα ποδοσφαιρικά φρονήματα των δύο συνομιλητών, η συζήτηση ήταν φυσικό να επεκταθεί και στο πρόβλημα της ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης ρώτησε τον Τσίπρα ποια είναι η γνώμη του για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

- Εσείς τη φτάσατε σ' αυτά τα επίπεδα, απάντησε ο Τσίπρας και πρόσθεσε με "πράσινο" χιούμορ: Κανονικά θα έπρεπε μόνο ο Ολυμπιακός να μείνει στη Σούπερ Λιγκ και να είναι συνεχώς αυτός πρωταθλητής!

(Πηγή: avgi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: