ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Α.ΕΝ.Κ. εργαζομένων δήμου Πατρέων: «Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλλί του…»

Φωτογραφία αρχείου.


Η Αυτόνομη Ενωτική Κίνηση εργαζομένων του Δήμου Πατρέων ευχαριστεί τους συναδέλφους που με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, ανέδειξαν την παράταξη μας σε δεύτερη δύναμη με την πρώτη εμφάνιση της σε εκλογική διαδικασία, κατακτώντας 4 έδρες στο νέο 15μελές ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων.

Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία όπου δικαιώματα και κατακτήσεις εργαζομένων στοχοποιούνται, υπηρεσίες καταργούνται και η Τοπική Αυτοδιοίκηση με τις υποδομές της να έχουν μπει στο μάτι των κορακιών με τις ευλογίες της τρικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης υποσχόμαστε πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μαζί με τους συναδέλφους μας για την προστασία της εργασίας μας, την αποτροπή της πολιτικής που επιβάλλεται από τα κέντρα σε Ελλάδα και Ευρώπη που οδηγούν στη φτωχοποίηση του λαού και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. 

Θέληση μας η συνένωση όλων των δυνάμεων της εργασίας με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Ελπίζαμε πως σε αυτές τις συνθήκες το κλίμα ενότητας που θα έπρεπε να διέπει κυρίως τις παρατάξεις που ισχυρίζονται πως εκφράζουν τμήματα της αριστεράς και αναφερόμαστε στην πρώην ΠΑΣΚ νυν ΔΗΣΥ και ΣΕΑΜ πως θα διακατέχονταν από αυτό το κλίμα ενότητας, μα διαψευστήκαμε.
Με τουλάχιστον φθηνές δικαιολογίες συνεργάστηκαν ώστε να αποκλείσουν την παράταξή μας από τη συμμετοχή στα όργανα του Δ.Σ. απαξιώνοντας την ψήφο και τη θέληση των εργαζομένων στις εκλογές.

Οι δεινόσαυροι του συνδικαλισμού νομίζουν πως έτσι επιφέρουν πλήγμα την παράταξη μας καθώς έχουν αναγάγει το στρογγυλοκάθισμα σε καρέκλες αυτοσκοπό.

Αυτή όμως η νοοτροπία είναι που έχει απαξιώσει το συνδικαλιστικό κίνημα στη συνείδηση των εργαζομένων κι αυτή η νοοτροπία καταδικάστηκε από τους συναδέλφους στις πρόσφατες εκλογές.

Εμείς είμαστε μακριά από κάθε υπόγεια συναλλαγή, απέναντι από λογικές εργατοπατερισμού, μαζί με τους εργαζόμενους στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, δεν θεωρούμε τον συνδικαλισμό αυτοσκοπό.

Δεν θα σηκώσουμε ποτέ το χέρι για να απολυθούν εργαζόμενοι, δεν θα επιδοθούμε σε κοκορομαχίες για τα μάτια του κόσμου.. Δικές τους τακτικές, δικές τους και οι ευθύνες.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΑΣΚ-ΟΤΑ για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια στη μέχρι τώρα διαδρομή μας, η οποία θα συνεχιστεί καθώς επιλογή μας είναι η συνεργασία με τις υγιείς δυνάμεις του κλάδου μας.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: