ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

«Τρίποντο ανθρωπιάς» σε αγώνα μπάσκετ το Σάββατο στην Πάτρα και αντί εισιτηρίου τρόφιμα



Στο γήπεδο του Απόλλωνα Πατρών από δημοτικούς, περιφερειακούς συμβούλους και επαγγελματικές τάξεις
«ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ» θα βάλουν το Σάββατο του Λαζάρου  στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι επαγγελματικών τάξεων της Πάτρας, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του αγώνα υπέρ των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας ενόψει Πάσχα.

Η μικτή ομάδα δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων θα δώσει αγώνα μπάσκετ με τη μικτή ομάδα επαγγελματικών τάξεων (ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Επιμελητήριο Αχαΐας, Ιατρικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, Εμπορικός Σύλλογος και Σύλλογος  Καθηγητών ΑΕΙ).

Με τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ θα ενισχυθούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο (Τράπεζα Τροφίμων) και τα Συσσίτια του Δήμου Πατρέων, που αρχίζουν την Μ. Δευτέρα και θα είναι σε καθημερινή βάση.

Η είσοδος στον αγώνα θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου οι πολίτες καλούνται να στηρίξουν την όλη προσπάθεια φέρνοντας μαζί τους τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν στους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας. Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνουν οι εθελοντές της «ομάδας Ε» του Δήμου Πατρέων.

Από τους διοργανωτές, εκφράζονται ευχαριστίες στην διοίκηση του «Απόλλωνα» για την ευγενική χορηγία του γηπέδου.

Για το θέμα δόθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο, από τους αντιδημάρχους Διοίκησης και Επικοινωνίας Χαράλαμπο Στανίτσα και Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, και Ένταξης Μεταναστών Μαρία Ανδρικοπούλου, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νίκο Κωστόπουλο, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστα Καρπέτα, τον πρόεδρο και το μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα, Ανδρέα Μολφέτα και Ηλία  Καρπάνο αντίστοιχα, τον Αλέκο Παπαδόπουλο από την ΕΣΚΑΗ και από τον αθλητικό τομέα του Δήμου Πατρέων, ο Σταύρος Νταλαχάνης, ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος  και ο Σάκης Ξένος.



Σε ένα νέο αγωνιστικό θεσμό του ΣΕΓΑΣ θα μετέχει η Πάτρα με άλλες τέσσερις πόλεις της Ελλάδας
Σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων (AIMS) παραβρέθηκαν και μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε στις 12:30 στην «Αίγλη» του Ζαππείου.
Στην συνέντευξη παρουσιάστηκε το Run Greece, ο νέος αγωνιστικός θεσμός που καθιερώνει από φέτος ο ΣΕΓΑΣ, μαζί με την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πρόκειται για πέντε μαζικούς αγώνες (5χλμ, 10χλμ και παιδικούς αγώνες) που θα πραγματοποιηθούν με πρώτον αυτόν των Ιωαννίνων στις 19 Μαΐου. Μετά τα Ιωάννινα σειρά έχει στις 26 Μαΐου η Καστοριά, στις 16 Ιουνίου το Ηράκλειο, στις 29 Σεπτεμβρίου η Πάτρα και στις 20 Οκτωβρίου  τον Οκτώβριο η Λάρισα.
    
Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος και Βασίλης Σεβαστής αντίστοιχα, ο Διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Περικλής Μπάκας και εκ μέρους του μεγάλου χορηγού των αγώνων και του ΣΕΓΑΣ, της WIND, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Γιώργος Τσαπρούνης.

Την Πάτρα εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος και για θέματα Αθλητισμού, Θεοχάρης Μασσαράς εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Πατρέων.  Επίσης παραβρέθηκαν Περιφερειάρχες Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι των πέντε πόλεων που θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Στόχος αυτής της προσπάθειας της Ομοσπονδίας είναι να δώσει την ευκαιρία σε πολίτες και δρομείς της περιφέρειας να συμμετάσχουν σε αγώνες και να βιώσουν εμπειρίες αλλά και γενικότερα να δημιουργηθούν συνθήκες για την καλύτερη επαφή των τοπικών σωματείων με την κοινωνία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: