ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ήταν απών από το τρίτο θέμα ο Χρ. Πατούχας όταν συζητείτο αυτό του κτιρίου ΣΟΨΥ

Μάχη... χαρακωμάτων από τον Κ. Μπουρδούλη!


Απάντηση του προέδρου Δημ. Συμβουλίου Πατρέων στον επικεφαλής της «Ανυπότακτης Πολιτείας»
Από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων Κ. Μπουρδούλη, ανακοινώνονται τα εξής, σχετικά με τις δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου, επικεφαλής της παράταξης «Ανυπότακτη Πολιτεία» Χρήστου Πατούχα, που αφορούσαν τη συνεδρίαση κατά την οποία συζητήθηκε και καταψηφίστηκε η αγορά κτιρίου για τους ψυχικά πάσχοντες.

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Πατούχα, στην οποία, σε ό,τι έχει σχέση με την λειτουργία του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων  αναφέρεται:

“Όταν ένα θέμα απαιτεί για την έγκρισή του αυξημένη πλειοψηφία, πρώτον το Προεδρείο το αναφέρει και δεύτερον, δεν το τοποθετεί στο βάθος της Ημερήσιας Διάταξης. Ο αιφνιδιασμός και η προχειρότητα, δεν είναι καλοί σύμβουλοι και κυρίως δεν αποδεικνύουν καλή πρόθεση”.

Διαβάσαμε με μεγάλη  έκπληξη τις δηλώσεις Πατούχα, γιατί αφενός το θέμα του ΣΟΨΥ, σε σύνολο 58 θεμάτων, ήταν 6ο  στην ημερησία διάταξη, αφετέρου δε ο Πρόεδρος ενημέρωσε το σώμα ότι χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία για την έγκριση του συγκεκριμένου θέματος και μάλιστα ανέφερε ότι χρειάζονται 25 θετικοί ψήφοι. 

Βέβαια, όπως είναι φυσικό, αφού ο κ. Πατούχας είχε αποχωρήσει από το 3ο Θέμα, δεν ήταν δυνατόν να ακούσει τον Πρόεδρο όταν ενημέρωνε το Σώμα ότι χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία.

Από πού έως πού λοιπόν ο κ. Πατούχας καταλήγει στις συγκεκριμένες  διαπιστώσεις και μάλιστα τις δημοσιεύει, δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Θα συμφωνήσουμε  όμως μαζί του ότι ο αιφνιδιασμός (στην συγκεκριμένη περίπτωση από το ανακριβές δημοσίευμα) και η προχειρότητα, δεν είναι καλοί σύμβουλοι και κυρίως δεν αποδεικνύουν καλή πρόθεση». 


Δεν υπάρχουν σχόλια: