ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Κυριάκος Γκίκας: Οι αποκαλύψεις οδηγούν σε έρευνες για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιβάλλοντος (Video)

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... Εμείς οι "Ενεργοί Πολίτες του Μαραθώνα" στηρίζουμε τον αγώνα του λαού του Γραμματικού της Κερατέας και της Φυλής. Το Γραμματικό, η Κερατέα αλλά και όλη η Β.Α. Αττική αποτελούν την περιβαλλοντική και οικιστική ΑΝΆΣΑ της πρωτεύουσας! Αγωνιζόμαστε ενάντια στα ΧΥΤΑ-Υπερασπίζουμε τη ζωή μας ΟΧΙ ΧΥΤΑ, ΧΥΤΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ. Αγωνιζόμαστε στο Internet αλλά και στην Αρένα! 

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Στο ευρωκοινοβούλιο έφτασε ξανά το θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού, μετά τις καταγγελίες για πρόδηλα σφάλματα στην χωροθέτησή του και πρόκληση σημαντικής περιβαλλοντικής βλάβης στην  περιοχή του Μαραθώνα και του Ευβοϊκού. Η συζήτηση για το θέμα έγινε στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 
Ο συμπολίτης μας Κυριάκος Γκίκας έλαβε πρόσκληση  και παρέστη (στην Επιτρ. Αναφορών), κατήγγειλε με εμπεριστατωμένα αποδεικτά στοιχεία το μέγεθος βλάβης που προξενεί ο ΧΥΤΑ.
--------------------
Σε ηλεκτρονικό μήνυμα του Κυριάκου Γκίκα διαβάζουμε:
 Στην Επιτροπή Αναφορών συζητήθηκε  στις 25.04.2013  για δεύτερη φορά ο ΧΥΤΑ Γραμματικού. Θεώρησα σκόπιμο και υποχρέωση μου  στο λιγοστό χρόνο που μου δόθηκε  να αναφερθώ πρώτα  και για άλλες χωματερές στην Πατρίδα μας.


-  Επίτευξη στο 50% της ανακύκλωσης μέχρι το 2020 με τον υπάρχον Περιφερικό Σχεδιασμό ;

-  Ο Έλληνας είναι αδύνατον να κάνει Ανακύκλωση !!!

-  Θα παράγεται RDF !!! Και τι θα το  κάνουμε ;

To σημερινό RDF το θάβουμε  στο ΧΥΤΑ Φυλής .. Ε και !!! Λεφτά υπάρχουν.


(Πηγή:http://exotaxyta.blogspot.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια: