ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Τσίπρας: Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Μανιτάκη και στον κ. Κουβέλη για την ασυνέπεια των λόγων και των πράξεών τους...



«Να ξέρετε ότι κρινόμαστε όλοι μας όχι μόνο από τη διαδρομή μας, αλλά και πως την επιβεβαιώνουμε κάθε μέρα από τις αποφάσεις μας» είπε ο Αλ. Τσίπρας!
 «Τα θερμά μας συγχαρητήρια και στον κ. Μανιτάκη και στον κ. Κουβέλη για την συνέπεια λόγων και πράξεών τους...» με αυτά τα λόγια ο Αλ. Τσίπρας… κόσμησε  την ασυνέπεια που χαρακτηρίζει τη ΔΗΜΑΡ στις διακηρύξεις της και την βαριά ευθύνη που ανέλαβε να οδηγήσει τον κόσμο της εργασίας ως πρόβατα επί σφαγή στην ασυδοσία της εργοδοσίας!

«Αυτό που θα γίνει αν υλοποιηθούν και εφαρμοστούν αυτά που προτείνετε –παρατήρησε ο Αλ. Τσίπρας- όχι μόνο δε πρόκειται να διορθώσουν παθογένειες και ασυμμετρίες του δημόσιου τομέα αλλά θα παραλύσουν και εκείνες τις υπηρεσίες που λειτουργούν καλά (...) Το χειρότερο όμως είναι ότι ετοιμάζεστε να ξαναγυρίσετε το δημόσιο στη σκοτεινή μετεμφυλιακή εποχή των πιστοποιητικών πολιτικών φρονημάτων. Τότε ήταν απαραίτητα για να μπεις. Τώρα θα είναι για να μην απολυθείς».

 Έντονη ήταν η αντίδραση  του πρόεδρου Αλ. Τσίπρα και κατά του Αντ. Μανιτάκη, στον οποίο απευθυνόμενος προσωπικά, του είπε:

«Να ξέρετε ότι κρινόμαστε όλοι μας όχι μόνο από τη διαδρομή μας, αλλά και πως την επιβεβαιώνουμε κάθε μέρα από τις αποφάσεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: