ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία της 1ης Μάη


Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία της 1ης Μάη, την Μ. Τετάρτη.


«H φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους, τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, με τραγικές τις συνέπειες της μνημονιακής λαίλαπας, μπροστά σε νέο κύκλο αντιλαϊκών μέτρων, που οδηγούν ολοταχώς στο 4ο μνημόνιο εξολόθρευσης, ένταση των στοιχείων αυταρχισμού, τρομοκρατίας, εργοδοτικής αυθαιρεσίας. 

Εκτός των άλλων όμως, η φετινή πρωτομαγιά συναντάει και επιπρόσθετα εμπόδια  επειδή συμπίπτει με ημέρα της Μ. Εβδομάδας και της απόφασης της κυβέρνησης να την μεταφέρει την Τρίτη του Πάσχα. Τα Συνδικάτα αποφάσισαν να γιορτάσουν την  1η του Μάη με απεργιακή κινητοποίηση την Μ. Τετάρτη.

Η 1η  ΜΑΗ δεν είναι αργία είναι ΑΠΕΡΓΙΑ, ημέρα μνήμης των θυσιών και των αιματοβαμμένων αγώνων των εργαζομένων, δηλώνει την συνέχιση των αγώνων, που στις μέρες μας πρέπει να εκφραστεί με την ανατροπή των μνημονίων και της κυβέρνησης. Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, η ημέρα των εργαζομένων πρέπει να γιορταστεί όπως  της αρμόζει και απαιτούν οι στιγμές, με ΑΠΕΡΓΙΑ

Ιδιαίτερα σήμερα, που φτωχοποιείται η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, που ο ελληνικός λαός βιώνει μια μεγάλη ανθρωπιστική κρίση, που γίνεται μεγάλη προσπάθεια να καθιερωθεί ο φόβος και η τρομοκρατία, η φετινή πρωτομαγιά έχει ιδιαίτερη σημασία και απαιτεί υπέρβαση των προσπαθειών μας για  την επιτυχία της. 

Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να ενωθούν τα διάσπαρτα ρυάκια αντίστασης σε ένα μεγάλο πολιτικό ρεύμα διεξόδου, που θα ανατρέψει κυβέρνηση και τρόικα, θα καταργήσει τα μνημόνια, θα δουλέψει για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και θα θέσει τις βάσεις για πραγματική δημοκρατία.

Όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ καλούμαστε να θέσουμε σε προτεραιότητα την προετοιμασία της Απεργίας.

Να φροντίσουμε με πρωτοβουλίες μας, να πολλαπλασιαστούν οι συλλογικότητες που θα παίρνουν αποφάσεις συμμετοχής στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων.

Το Σάββατο 27/4 στις 11.00 το πρωί από τα γραφεία μας (Κορίνθου 313-315) θα ξεκινήσει μία πρώτη εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ προς το κέντρο της Πάτρας και θα ακολουθήσουν και άλλες σε άλλους χώρους (θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση). Καλούνται όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν τις εξορμήσεις.
Στην Πάτρα η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στις 10.00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας πλ. Εθνικής Αντίστασης (πρώην  Όλγας).
 Ο δρόμος της ανατροπής χτίζεται καθημερινά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: