ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας σήμερα στις 3 μ.μ. στη Μανωλάδα για τις "ματωμένες φράουλες"

Από την αφίσα των αντιρατσιστικών οργανώσεων!


Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποιείται σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι στη Μανωλάδα Ηλείας, με αφορμή την πρόσφατη αιματηρή επίθεση σε βάρος των μεταναστών εργατών γης, που συνέβη προ ημερών.

Την κινητοποίηση διοργανώνουν τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ, η Ένωση Μεταναστών Εργατών, συνδικάτα, φορείς και συλλογικότητες της ευρύτερης περιοχής. Συμμετοχή στο συλλαλητήριο έχει δηλώσει και η ΕΛΜΕ Ηλείας, ενώ κλιμάκιο της «Ανθρώπινης Αλληλεγγύης Ηλείας» θα προσφέρει υλική βοήθεια στους τραυματισμένους μετανάστες. 

Εν τω μεταξύ, στη Μανωλάδα αναμένεται να βρεθεί αύριο Δευτέρα 29 Απριλίου ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, προκειμένου να συναντηθεί με τους φραουλοπαραγωγούς της Ηλείας. 

Παράλληλα την επόμενη ημέρα, Τρίτη το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με σκοπό την εξεύρεση λύσεων για τη συνέχιση της φετινής καλλιεργητικής περιόδου, που φαίνεται να υφίσταται πλήγμα από τον διασυρμό των παραγωγών λόγω του ρατσισμού που ενδημεί στους φραουλότοπους και του μποϊκοτάζ του προϊόντος, το οποίο όλο και περισσότεροι το αποκαλούν «ματωμένες φράουλες» και όχι άδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: