ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Συναυλία για τα 30 χρόνια της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων, για τη μεγάλη συναυλία των 30 χρόνων της πολιτιστικής δραστηριότητας εγχωρίως και διεθνώς, της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το Σάββατο 11 Μαΐου στις 8 το βράδυ, με τη συμμετοχή και των 10 τμημάτων του Οργανισμού.

  Η γιορταστική και επίσημη αυτή συναυλία, θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή των 10 τμημάτων του Οργανισμού, ήτοι: της ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Κατερίνα Πολυμενάκου, βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Σοφία Μιχαηλίδη], της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], της ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Αλμπένα Πένκοβα], της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], του ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΡΟΥ [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος], του Γ.Φ.Σ. ''ΕΜΜΕΛΕΙΑ'' [Διεύθυνση: Σταμάτης Λέκκας, βοηθός Δ/νσης και πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου], της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ [Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη], του ΑΧΑΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ [Καλλιτεχνική Διευθύντρια: Ρόνα Ζορμπά, Αν/τρια: Φωτεινή Σαμαρά] και της ΣΧΟΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ''MOUSIKORAMA'' [Διευθυντής σπουδών: Σταύρος Σολωμός], σύνολον 350 ερμηνευτές.

Θα παρουσιαστούν έργα χορωδιακής- ορχηστρικής μουσικής, αλλά και θεατρικής πράξης, ενώ το κλείσιμο της μεγαλειώδους αυτής συναυλίας, θα κλείσει με τη σύνθεση του Νίκου Χατζηαποστόλου ''Το τραγούδι του Μάη'' , ειδικά επεξεργασμένη για την ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ, από το συνθέτη Βασίλη Τενίδη, και με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων.

 Τα εισιτήρια που είναι αριθμημένα, εκτός του εξώστη [€ 10.- γενική είσοδος, € 5.- σπουδαστικά, μαθητικά, απόρων και μελών του Οργανισμού] διατίθενται ήδη από τα καταστήματα MUSICAL & DISCOVER και από τα γραφεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610/279.679 και 2610/222.248] καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα.

(Πηγή:


Δεν υπάρχουν σχόλια: