ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ο πολιτικός κανιβαλισμός του κ. Δένδια δεν έχει όρια: Συλλαμβάνει τα θύματα της Μανωλάδας!

Ο Αιγύπτιος Ελ Σαντανί, το προηγούμενο θύμα στα χωράφια της δουλείας, στη Μανωλάδα. Κακοποιημένος από τους ελληναράδες ενός τσιφλικά του ηλειακού κάμπου!


Δήλωση Μαρίας Κανελλοπούλου μετά την σύλληψη από τα κρεβάτια του νοσοκομείου Ρίου των τραυματιών δούλων του… φράουλου!
Η προσπάθεια του ΥΔΤ να καλύψει το έγκλημα κατά των δούλων μεταναστών που εργάζονται για 10 ευρώ την ημέρα στο… φράουλο, όπως το αποκαλούν στη Μανωλάδα, βρίσκει αντίθετο τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που διά της βουλευτού του Μαρία Κανελλοπούλου, κατηγορεί τον Δένδια και δικαίως, για κανιβαλισμό. Αλλά και η τοπική αστυνομία της Αχαΐας δεν ξεφεύγει των πυρών της Μ. Κανελλοπούλου, που ζητά την ενεργή αντίσταση των ανδρών της στην πολιτική της συγκάλυψης του αίσχους της δουλείας που ενδημεί στα χωράφια της Μανωλάδας.
Στην δήλωσή της η βουλευτής αναφέρει:

«Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης κ. Δένδιας και η Αστυνομία συμμετέχουν δραστήρια στην τραγωδία της Μανωλάδας.

Αυτή την ώρα, αφού έχουν συλλάβει τους Μπαγκλαντεσιανούς εργάτες από το νοσοκομείο του Ρίου, που ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται νοσηλευόμενοι μετά το μαφιόζικο μακελειό της Μανωλάδας, καθώς και άλλους ομοεθνείς τους, τους προωθούν προς απέλαση λόγω έλλειψης νομιμοποιητικών της παραμονής τους στην Ελλάδα εγγράφων!

Ξεκάθαρος στόχος είναι να εκλείψουν οι μάρτυρες της απόπειρας μαζικής δολοφονίας εναντίον τους.

Γιατί η Αστυνομία δεν νοιάστηκε ποτέ για την ύπαρξη αυτών των σύγχρονων δούλων στην Ηλείας

Γιατί η παρουσία των αρχών δεν έγινε ούτε καν ποτέ αισθητή στην περιοχή;

Για τις τάσεις φασιστικής εκτροπής του κ. Δένδια ήμασταν σίγουροι.

Αναρωτιόμαστε, όμως, δεν υπάρχει ίχνος ανθρωπιάς στην ηγεσία της Αστυνομίας της Αχαΐας; Επιτέλους, οι λαϊκοί, απλοί άνθρωποι της αστυνομίας ας βάλουν έναν φραγμό σε αυτή την κατρακύλα.

Αναρωτιόμαστε, τι αντικείμενο είχε η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Αγγελόπουλου με τους φραουλοπαραγωγούς της Μανωλάδας λίγη ώρα πριν το έγκλημα;

Συζητήθηκε το θέμα της διαβίωσης σε συνθήκες σκλαβιάς εκατοντάδων εργατών;

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα παρέμβει δυναμικά ώστε το έγκλημα της Μανωλάδας να μην κουκουλωθεί.

Θα αγωνιστεί ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους υπεύθυνους ανεξαιρέτως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: