ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Κινητοποίηση των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ)

Από την κινητοποίηση των σωματείων της ΕΑΣ ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ.


Προκειμένου να εκθέσουν τα αιτήματά τους

Μετά την συνάντηση που είχαν προχθές οι Πρόεδροι των Δ.Σ. των σωματείων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) με τον Υ.ΕΘ.Α. κο Πάνο Παναγιωτόπουλο και εκτιμώντας τα αποτελέσματα της συνάντησης, χθες πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων των Ε.Α.Σ. (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ), της Μοναδικής Αμυντικής Βιομηχανίας της Χώρας, στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Εκεί έγινε για πολλοστή φορά συνάντηση με τον Γενικό Δντή του Υπουργού κου Στουρνάρα τον κο Γ.Σκέρτσο διεκδικώντας τα αυτονόητα τα δεδουλευμένα 4 μηνών. Αφού ξεπεράστηκαν κάποια άλλα προβλήματα και δεσμεύτηκε ο Γενικός Δντής να δώσει μέρος των οφειλουμένων δεδουλευμένων τα Δ.Σ. των σωματείων αποφάσισαν να προβούν σε πορεία διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Γνωρίζοντας ότι ο Πρωθυπουργός απουσίαζε, η πορεία σταμάτησε Βασιλίσης Σοφίας και Ηρώδου Αττικού όπου εκεί παρέμειναν οι εργαζόμενοι σταματώντας την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στην οδό Βασιλίσης Σοφίας. Η αντιπροσωπεία που επισκεφθήκε το Μέγαρο Μαξίμου ήταν ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Δ.Σ. των ΕΑΣ κ. Δούκας Παναγιώτης, η Πρόεδρος του Σωματείου Λαυρίου και Γεν.Γραμματέας του Ε.Κ.Λ. κα Μαρία Κουμπλή και η Πρόεδρος του Σωματείου Αιγίου κα Ουρανία Μπίρμπα. 

Έγινε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κο Μπούρα Κων/νο και του εξέθεσαν τα αιτηματά τους. Δηλαδή το αυτονόητο που είναι η πληρωμή των δεδουλευμένων και να πάψουν να συνεργούν στην διάλυση και το κλείσιμο της Εταιρείας με πρόσχημα τον Αλμούνια και τον έλεγχο της Ε.Ε.

Επίσης ζητήθηκε να σηκώσει ανάστημα η Ελληνική Κυβέρνηση απέναντι στα ξένα συμφέροντα, να επικαλεστεί το άρθρο 346 της Συνθήκης της Λισσαβόνας σύμφωνα με το οποίο επιτρέπεται να λαμβάνονται μέτρα για την προστασία ουσιωδών συμφερόντων εθνικής ασφάλειας στην παραγωγή και εμπορία πυρομαχικών και να αποσαφηνίσουν ότι η Εθνική Άμυνα της Χώρας δεν είναι προς διαπραγμάτευση!


ΔΕΙΤΕ Το βίντεο από τη διαμαρτυρία.
(Πηγή: forkeratea.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: