ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Μεταθανάτια συνέντευξη με έναν... Χίτλερ !



Παρακολουθείστε στο βίντεο την δεκαπεντάλεπτη παραγωγή των «Κινηματογραφιστών σε κρίση». Η «Μεταθανάτια συνέντευξη με έναν Χίτλερ» αποτελεί χαστούκι στην αμνησία όσων την επέδειξαν έναντι του νεοναζιστικού φαινομένου στη χώρα μας, σαρκασμό στον υφέρποντα ρατσισμό, διαχρονικά και επίκαιρα μηνύματα συμπυκνωμένα στις φράσεις του νοητού Χίτλερ «σε ένα μήνα θα έχω κάνει τη Γη Παράδεισο».

Ακόμη αποτελεί διακωμώδηση των ζηλωτών του νεοναζισμού καθώς στην κατά φαντασία συνέντευξη φέρεται ο ιδρυτής του ναζιστικού γερμανικού κόμματος να δηλώνει πως αισθάνεται απέχθεια για κάποια στην Ελλάδα, «κόμματα που με γλύφουν, ενώ δηλώνουν πως δεν γιορτάζουν τίποτα, την ημέρα της απελευθέρωσής σας», επίσης «κάνουν τους πατριώτες» κ.απ.

Δεν ξεχνά μάλιστα να ρωτήσει για τους Γερμανούς συμπατριώτες του: «Το κατοχικό δάνειο σας το επέστρεψαν;».

(Το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει συμπληρώσει αρκετά χτυπήματα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: