ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Διασπασμένη η Δεξιά στο Δήμο Πατρέων με τον επικεφαλής της να γίνεται μειοψηφία!

Και η κυρία Τασία Μανωλοπούλου διαφοροποιήθηκε από την γραμμή του επικεφαλής της Δεξιάς στο Δήμο Πατρέων.
Παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον.


Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε χθες το απόγευμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων η αγορά κτιρίου μέσω χρηματοδότησης ΕΣΠΑ για τα άτομα ψυχικά πάσχοντα, συνολικού προϋπολογισμού 1.203.050 ευρώ. Πρόκειται για κέντρο ημέρας και προστατευόμενα διαμερίσματα. Ρήγμα στην παράταξη της Δεξιάς που εμφανίστηκε με δύο γραμμές.

Ο επικεφαλής της Κ. Χριστόπουλος διαφοροποιήθηκε, αλλά ευρέθηκε να είναι μειοψηφών ακόμη και μέσα στην παράταξή του. Χαράς ευαγγέλια από τα ενδιαφερόμενα άτομα που ήσαν παρόντα κατά την συνεδρίαση. Τέλος καλό όλα καλά. Την αποχή επέλεξαν ελάχιστοι σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Δεξιάς, δύο ακόμη επικεφαλής παρατάξεων που εκπροσωπούνται με μία ψήφο η κάθε μία και τρεις ανεξάρτητοι. 

ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: