ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ με πρώτο ξεκούρδιστο βιολί αυτό του Μιχάλη Καρχιμάκη

Σε πρώτο πλάνο ο... λοχαγός Μιχ. Καρχιμάκης, περιστοιχιζόμενος από μέλης της τάσης!


Η «Κίνηση των 75» αμφισβητεί έντονα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που «διέψευσε ελπίδες» και μέμφει τον Ευ. Βενιζέλο!
Η «Κίνηση των 75» μία εν τη γενέσει της προσυνεδριακή άτυπη εσωκομματική τάση του ΠΑΣΟΚ,  που γεννήθηκε στο πλαίσιο του αδιεξόδου του κόμματος και της οποίας πολλά μέλη έχουν διατελέσει υπουργοί και βουλευτές κλπ με προέλευση από το… πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, χθες πραγματοποίησε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στις τοποθετήσεις του επικεφαλής της Μ. Καρχιμάκη και άλλων στελεχών που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν μπορεί να είναι ούτε με τον Σαμαρά ούτε με τον Τσίπρα», αλλά, αντιθέτως, πρέπει να διατηρήσει τις ρίζες του και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Έτσι ο Μ. Καρχιμάκης για να αποφύγει την οργή Βενιζέλου, διευκρίνισε χθες ότι «δεν είμαστε κόμμα μέσα στο κόμμα, αλλά πιστεύουμε στην οργανωμένη πολιτική δράση, όπως την πίστεψε και την έκανε πράξη ο Ανδρέας Παπανδρέου». Με το οποίο υπενθυμίζεται, ο Ευ. Βενιζέλος δεν θέλει ούτε να τον θυμάται! 

Πολύ περισσότερο που ο θαυμαστής του Μ. Καρχιμάκης δήλωσε  ότι το πρόσφατο συνέδριο του κόμματος, υπό τον Βενιζέλο «διέψευσε τις ελπίδες μας», καθώς και ότι την ευθύνη για τη «χαμένη ευκαιρία», όπως είπε χαρακτηριστικά, την έχουν όσοι από την ηγεσία οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ σε τέτοιο συνέδριο.

Πάντως ο Μ. Καρχιμάκης γνωστοποίησε την ανησυχία του για τη στήριξη προς τον Σαμαρά που «δεν μπορεί να συνεχιστεί χωρίς όρους», όπως είπε χαρακτηριστικά. Κι ωστόσο στήριξε ανεπιφύλακτα τον απόντα στις ΗΠΑ, βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «είναι απαράδεκτο το να αφήνουμε τη Νέα Δημοκρατία να επιρρίπτει ευθύνες για το χρέος στον Γ. Παπανδρέου» με την ένοχη σιωπή Βενιζέλου.

Όπως φαίνεται, άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ με πρώτο ξεκούρδιστο βιολί αυτό του Καρχιμάκη της «Κίνησης των 75»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: