ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Τον έπιασαν τα συνδικαλιστικά του το Βασίλη για τους απλήρωτους του Στουρνάρα στην ΕΒΟ

13 Φεβρουαρίου 2013, οι εργαζόμενοι της ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ διαμαρτύρονται έξω από το ΥΠ.ΟΙΚ. για την εγκατάλειψη. Ανάμεσα στα δύο πανό ο Β. Χατζηλάμπρου συμπαρίσταται.


«Ρε παιδάκι μου γιατί φορτώνεσαι εσύ αμαρτίες άλλων;» είπε στον υποτακτικό του υπουργού και βρέθηκαν ευρώ για τους εργαζόμενους!
Βασίλης Χατζηλάμπρου και Δημ. Στρατούλης, δύο συνδικαλιστές από τα παλιά, αποτέλεσαν το καταφύγιο των εγκαταλειμμένων από το Υπ. Οικονομικών εργαζομένων της ΕΒΟ. Έτσι μετά την προσφυγή των εργαζομένων σήμερα στους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, άρχισε η αναζήτηση του κυρίου… Στουρνάρι που δεν καταλαβαίνει γρι, τι θα πει να περάσουν Πάσχα απλήρωτοι τέσσερις χιλιάδες εργαζόμενοι της πολεμικής βιομηχανίας.

Και καλά εάν δεν δουλεύεις, λες άνεργος είμαι και το παίρνεις απόφαση, μα όταν εργάζεσαι κανονικότατα και η παχυδερμία εκ μέρους του εργοδότη σου βαράει κόκκινο, τότε οδηγείσαι στην απελπισία, που σημειώνω είναι κακός σύμβουλος!

Σήμερα λοιπόν το πρωί βρέθηκαν στο περίφημο Υπουργείο Οικονομικών οι δύο βουλευτές κι έβγαλαν τελάλη μήπως και ξεβουλώσει τ’ αυτιά του, εκείνος ο υποτακτικός υπουργός της Μέρκελ, που εάν δεν τη ρωτήσει πρώτα, δεν κάνει βήμα.

Στουρνάρας από δω, Στουρνάρας από κει, όπου σε κάποια στιγμή ανέλαβε να λύσεις το ζήτημα ένα παιδί υπόδουλο, του δούλου της Μέρκελ, Στουρνάρα. Βλέπετε και οι δούλοι έχουν τους υπόδουλους. Μόνον που αυτοί είναι δούλοι και υπόδουλοι άλλης κατηγορίας! Περιοπής!

Τελικά βρήκε τη λύση το παιδί. Περιμένετε θα σας το λύσω εγώ το ζήτημα, είπε. Διότι δεν είχε εντολές να απασχολήσει τον πολυάσχολο δούλο των τραπεζιτών!

Κάποια στιγμή απελπίστηκε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, τον έπιασαν τα συνδικαλιστικά, καθότι πρώην συνδικαλιστής στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» Πάτρας και τα ιδεολογικά του, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ήταν στην Γερμανία και έφαγε με τα κουτάλια μερκελιανές θεωρίες,  οπότε λέει στο… παιδί:

«Ρε παιδάκι μου γιατί φορτώνεσαι εσύ αμαρτίες άλλων; Εδώ τέσσερις χιλιάδες άνθρωποι είναι απλήρωτοι και μας λες να περιμένουμε; Σύρε φώναξέ του να έρθει εδώ να λύσει το θέμα».

Απίστευτο, αλλά το θέμα λύθηκε χωρίς να εμφανιστεί ο… Φαντομάς Στουρνάρας!

Και το παιδί απάντησε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που του είχαν γίνει «τσάμικος ταμπάκος»:

Βρέθηκαν δύο εκατομμύρια ευρώ για να πληρωθούν, είπε διστακτικά, διότι η ενοχή ήταν πασιφανής. Μήπως γλιτώσουν την πληρωμή για τώρα και μετά τον Ιούνιο που θα έρθουν τα αφεντικά του, Τόμσεν κ.λπ, κάτι θα έκανε.

Αλλά, παρόντων Χατζηλάμπρου και Στρατούλη, δύο έμπειρων και διεκδικητικών συνδικαλιστών, «πάσα αρχή παυσάτω»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: