ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ας αποφασίσει τώρα η κ. Σαμούρη!

Χαρ. Στανίτσας.

 Του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Γ. ΣΤΑΝΙΤΣΑ
Αντιδημάρχου Υγείας και Πρόνοιας
Νομίζω ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα όσα απίστευτα συνέβησαν στις δυο τελευταίες συνεδριάσεις. Πολίτες σε έξαλλη κατάσταση να χυδαιολογούν, να καθυβρίζουν με απίστευτο υβρεολόγιο τους συμβούλους της συμπολίτευσης, να εκσφενδονίζουν αντικείμενα, να απειλούν με ξύλα και με κοντάρια αντιδημάρχους και εμείς να πρέπει να επιχειρηματολογήσουμε και να ψηφίσουμε με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης να συναγωνίζονται σε λαϊκίστικες κορώνες, να διαγκωνίζονται για το ποιος θα γίνει πιο αρεστός στους εξαγριωμένους πολίτες και ταυτοχρόνως να ρίχνουν λάδι στη φωτιά και να δυναμιτίζουν ακόμα περισσότερο το κλίμα. Και αντί η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να επιδείξει στοιχειώδη σεβασμό στο σώμα και στους καθυβριζόμενους συμβούλους, αντί να μας προστατέψει και να επιβάλει την τάξη, άφησε την κατάσταση ανεξέλεγκτη και μας εγκατέλειψε βορά στις απαράδεκτες και φασιστικές επιθέσεις. Η ευθύνη της είναι σοβαρή.
Στην δε τελευταία συνεδρίαση, η προκλητικά αστραπιαία απόφασή της να διακόψει την διαδικασία λίγο πριν την ψηφοφορία (οι υποψίες ότι η διακοπή βόλευε την αντιπολίτευση, καθώς δεν είχε την πλειοψηφία, δεν είναι αβάσιμες)  αποδεχόμενη,  χωρίς καν να διαπιστώσει το νόμιμο της απόφασης του σωματείου των εργαζομένων, την ουρανοκατέβατη και βολικότατη στάση εργασίας, εξόργισε όλους τους λογικά σκεπτόμενους παρόντες. Προσωπικά δεν εξεπλάγην, διότι κατά την διάρκεια της συζήτησης και στο παρακείμενο γραφείο της συμπολίτευσης, δέχθηκα φραστική επίθεση από την Πρόεδρο με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εξ αιτίας του οργανογράμματος που εισηγήθηκε η Δημοτική Αρχή.
Και ο πιο αδαής λοιπόν αντιλαμβάνεται ότι η κ.Σαμούρη δεν ελέγχει την κατάσταση ή καλύτερα δεν επιθυμεί να ελέγξει. Ο εγκλωβισμός στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό  και στον αυτοκαταστροφικό ναρκισσισμό, αλλά και η αναίσχυντη ερωτοτροπία με όσους πολεμούν λυσσαλέα την Δημοτική Αρχή εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Ίσως να επιδιώκεται επανασύνδεση με τους «πρώην». Κανένα πρόβλημα. Μπορεί, επιδεικνύοντας στοιχειώδη πολιτική ευθιξία και εντιμότητα, να κάνει την επιλογή της και να εγκαταλείψει την παράταξη που την τίμησε. Δεν είναι κακό. Το να παραμένει και εντός και εκτός δεν την τιμά.
Ας αποφασίσει με ποιους είναι.
Ας λάβει εδώ και τώρα την απόφασή της, γιατί με την συμπεριφορά της καθίσταται επικίνδυνη για την δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου!


Δεν υπάρχουν σχόλια: