ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Γ. Γκόβας: Συμπόρευση με ΣΥΡΙΖΑ σε αγώνες αντίστασης και ανατροπών

Γιάννης Γκόβας.

«


«Προερχόμενος από τα σπλάχνα του πάλαι ποτέ μεγάλου πατριωτικού και κοινωνικού κινήματος των ελπίδων και των οραμάτων (ΠΑΣΟΚ) ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα»


 »


 
Ο Γιάννης Γκόβας, του Θεοδόση, λογιστής στο επάγγελμα και παλιό συνδικαλιστικό στέλεχος του ΕΚΠ, που θέτει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, απευθύνει μήνυμα προς τους προοδευτικούς πολίτες της Αχαΐας και τους καλεί να συστρατευτούν μαζί του «σε αγώνες αντίστασης και ανατροπών με τη συγκρότηση ενός αριστερού ριζοσπαστικού μετώπου που θα στοιχηθεί απέναντι στη νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα με θέσεις και πρόγραμμα».

Στο μήνυμα του αγωνιστή Γ. Γκόβα αναφέρονται τα παρακάτω:
«Φίλες και φίλοι, Για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση η χώρα πορεύεται προς τις εκλογές σε ένα περιβάλλον τόσο αρνητικό με την κοινωνία να βιώνει τις τραγικές συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης , οδηγούμενη στην ένδεια , τη κατάθλιψη και την απόγνωση.
Το επαχθές χρέος που βαρύνει τη χώρα παρά τα αλλεπάλληλα μέτρα αυξάνει και αποτελεί τη θηλιά στο μέλλον , με την ύφεση να είναι εφάμιλλη πολεμικής περιόδου, την ανεργία να οδηγεί στον κοινωνικό αποκλεισμό ενώ συγχρόνως η δημοκρατία είναι στο απόσπασμα , κοινωνικές καταχτήσεις ακυρώνονται , τα μνημόνια , τα μεσοπρόθεσμα και οι δανειακές συμβάσεις ερήμην μας αποσυνθέτουν τον κοινωνικό ιστό ενώ βάλλουν άμεσα την Εθνική μας Ανεξαρτησία.

Προερχόμενος από τα σπλάχνα του πάλαι ποτέ μεγάλου πατριωτικού και κοινωνικού κινήματος των ελπίδων και των οραμάτων (ΠΑΣΟΚ) που ενέπνεε για μια κοινωνία δίκαιη χωρίς εκμετάλλευση αλλά που μετά από παλινωδίες, αλλεπάλληλα λάθη και ιδεολογικές αποκλίσεις μετετράπη σε μια θλιβερή καρικατούρα, σε ένα μόρφωμα αμερικάνικου τύπου με τυχάρπαστους τύπους να εφαρμόζουν «εκσυγχρονιστικές» ή νεοφιλελεύθερες πολιτικές ακυρώνοντας συνεπείς και ασυμβίβαστους αγώνες για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Αλλαγή, αγωνιστικά και ταξικά συνεπής ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για συμπόρευση σε αγώνες αντίστασης και ανατροπών με τη συγκρότηση ενός αριστερού ριζοσπαστικού μετώπου που θα στοιχηθεί απέναντι στη νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα με θέσεις και πρόγραμμα.

Συναντηθήκαμε στην κοινή μας προσπάθεια για την συγκρότηση ενός κοινού μετώπου γιατί είναι απαίτηση των καιρών περισσότερο από ποτέ, ΤΩΡΑ , σοσιαλιστές, κομμουνιστές , ριζοσπάστες , αριστεροί δημοκρατικοί πολίτες , ανένταχτοι αριστεροί, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σ’ ένα Παλλαϊκό Μέτωπο Ανατροπών και Αλλαγών , σε ένα νέο συνασπισμό εξουσίας που θα δώσει όραμα, που θα επαναφέρει την πίστη και θα ξαναδώσει ελπίδα στο Λαό μας που δοκιμάζεται.
Είναι αυτός ο μόνος τρόπος να απαντήσουμε στη μεγάλη προσβολή που γίνεται σε βάρος του λαού μας από τα ανδρείκελα των τοκογλυφικών αγορών , είναι ο μόνος δρόμος να αλλάξουμε τη ζωή μας και να διεκδικήσουμε το μέλλον μας.
Γι αυτό τρία χρόνια τώρα στήριξα με ενθουσιασμό όλες τις πρωτοβουλίες για τη συσπείρωση όλων εκείνων των δυνάμεων που βρίσκονται σε διαρκή σύγκρουση με τον νεοφιλελευθερισμό, τα μνημόνια και τους πολιτικούς τους εκφραστές που δείχνουν σε κάθε ευκαιρία το ταξικό τους μίσος για την κοινωνία.
Έτσι είμαι εδώ , στον εκλογικό αγώνα σαν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο Ν. Αχαΐας για να δώσουμε μαζί την πρώτη μάχη έτσι ώστε να ανατραπεί η σημερινή πολιτική των αμοραλιστών ξενόδουλων σαλτιμπάγκων και να ανοίξει ο δρόμος για ένα ριζοσπαστικό κοινωνικό μετασχηματισμό με σοσιαλιστικό περιεχόμενο.
Πρέπει να απαντήσουμε με συνεχείς αγώνες (οι εκλογές είναι ένας από αυτούς) στον εκβιασμό και τα ψευτοδιλήμματα των μεταλλαγμένων ανδρείκελων του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ που με περισσό θράσος απαιτούν και … αυτοδυναμία.
Να αποκαλύψουμε τον φιλοτομαρισμό που διακρίνει τις ηγεσίες σε διάφορα πολιτικά μαγαζάκια-πλυντήρια αθλιοτήτων στοχεύοντας να αποτελέσουν την τσόντα του σημερινού αμφισβητούμενου πολιτικού συστήματος για να συνεχίσει να ακυρώνει ζωές σε όφελος των τοκογλυφικών αγορών του κόσμου.

Απευθύνομαι σε όλους εκείνους με τους οποίους μας ένωσαν κοινά οράματα, κοινοί αγώνες και κοινές ελπίδες.
Απευθύνομαι σε όλους εκείνους που συναντηθήκαμε σε μεγάλους δημοκρατικούς και κοινωνικούς αγώνες, σε όλους αυτούς που συναντιόμαστε καθημερινά στους δρόμους και στις πλατείες. Απευθύνομαι σε κάθε σκεπτόμενο Άνθρωπο , στους άντρες και γυναίκες της καθημερινής βιοπάλης, στους άνεργους.
Απευθύνομαι στους νέους και στις νέες που βλέπουν το μέλλον τους βαμμένο με μαύρο χρώμα.
Απευθύνομαι σε όσους είναι εγκλωβισμένοι στην αδικαιολόγητη προσδοκία ότι κάτι θα αλλάξει με εναλλαγές προσώπων στις ηγεσίες της διαπλοκής.
Από το παρελθόν κρατάμε τη φλόγα, όχι τις στάχτες γιατί μέλημα είναι το μέλλον αντλώντας από το παρελθόν.

Είναι ιστορικό χρέος να απαντήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ασυμβίβαστα στη συγκυρία της παράδοσης και της αδράνειας.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ να απαντηθεί το ερώτημα Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ.
Στις εκλογές που έρχονται πρέπει να ηττηθεί ο δικομματισμός που είναι υπεύθυνος για όλα τα δεινά της χώρας μας και να ανοίξουμε νέους δρόμους για αγώνες και νίκες λαϊκές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: