ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αποκαλυπτήρια αναμνηστικών πλακών για τα θύματα της χούντας

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Αποκαλυπτήρια πλακών για τα θύματα της χούντας στην Πάτρα

Πλάκα με τα ονόματα αγωνιστών κρατουμένων της χούντας. Φωτογραφία Αρχείου από την εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την νύχτα των επίορκων συνταγματαρχών.


Στα σχολεία Αγ. Αλεξίου και Δροσιάς από το Δήμο Πατρέων

   Τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πλάκας προς τιμήν των θυμάτων  του απριλιανού καθεστώτος θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή στην Πάτρα από το Δήμο Πατρέων και το Σύλλογο Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Πέτρινα Χρόνια.
       Σύμφωνα με το καταρτισθέν πρόγραμμα, στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια  στα σχολεία του Αγ. Αλεξίου, έναντι του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας, απ’ όπου το απριλιανό καθεστώς πήρε τους κρατουμένους και τους μετέφερε στο Ρίο για να τους μεταφέρει ακτοπλοϊκώς στη Γυάρο.
     Στη συνέχεια, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν έτερα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πλάκας στα σχολεία Δροσιάς, στο προαύλιο του 17ου Δημ. Σχολείου, εκεί όπου η χούντα συγκρότησε στρατόπεδο κρατουμένων από την πρώτη ημέρα της επιβολής της.
       Ο Δήμος Πατρέων και ο Σύλλογος Πέτρινα Χρόνια καλεί τους πατρινούς πολίτες να παραστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: