ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ειδικό τιμολόγιο νερού για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στην Πάτρα!


Την συγκρότηση επιτροπής που θα καθορίσει τα κριτήρια θέσπισης ειδικού τιμολογίου για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου της Πάτρας, αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ στη σημερινή του συνεδρίαση υπό την προεδρία του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά.
Μέλη της επιτροπής ορίστηκαν οι Βασίλης Λοτσάρης, Ιωάννης Μανέτας, Ιωάννης Τσιμπούκης και Σπύρος Πολίτης, καθώς επίσης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων.
Να σημειωθεί πως η δυνατότητα εφαρμογής ειδικού τιμολογίου για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες δόθηκε με τη νέα νομοθετική ρύθμιση που ήδη ψηφίστηκε και με την οποία έγινε αποδεκτό το αίτημα του Δημάρχου Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά για την τροποποίηση του πλαισίου λειτουργίας που ο “Καλλικράτης” προέβλεπε για τη ΔΕΥΑΠ, και το οποίο δεν άφηνε μέχρι πρότινος περιθώρια για ειδική τιμολόγηση, πέραν των πολυτέκνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: